Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nem engedi, hogy letegyem...

Nem engedi, hogy letegyem csak apának. Miért?

Figyelt kérdés
A kislányunk elmúlt 8 hónapos és két napja éjjel 10-20 percenként ébred.Felveszem bekenem a fogát utána elaltatom és leteszem,de 5-10 perc múlva felriad.Ezt párszor megcsináljuk aztán jön az apukája kicsit sétál vele és leteszi.Neki szó nélkül befordul és alszik.Akkor most már nem igényel engem:(((((?
2014. aug. 24. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell felvenni. Téged már megszokott, hogy ha nyöszörög, felkelsz hozzá. Az apuci ritkán.
2014. aug. 24. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

vagy addigra kifárad

sír felvesz lerak, megint sír felvesz-lerak, megint sír felvesz lerak

írod is hogy apa végső esetben jön

a baba sem bírná ezt ezerszer eljátszani, elfárad

csináld te amíg nálad nemmarad nem újra sírva

felvesz-lerak, felvesz -lerak

egy idő múlva, elég lesz egyszer megcsinálni, megszokja

2014. aug. 24. 11:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Így tanítottam meg önállóan elaludni,de mióta jön a foga oltári hisztit csinál ha leteszem.A első nap már hányt is.Így másnap ezzel nem próbálkoztam.
2014. aug. 24. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ideges a sírás miatt? Nálunk Apa ezt higgadtabban csinálta, és neki egyből elaludt. Nem mutattam, nem éreztettem, de én tudom, hogy ideges és ingerült voltam a fáradtságtól és az értetlenségtől, a férjem pedig egy haláli laza és nyugodt ember - szerintem érzik a gyerekek a különbséget.

Nyugi, ugyanúgy szeret a babád, mint eddig és igényel Téged, azért is szeretne a karodban lenni :))

2014. aug. 24. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!