Hogyan alszik babád ebben a nagy melegben éjszaka?
Figyelt kérdés
mennyi idős
enyém 7 hónapos, de 2 napja többször felsír
2014. jún. 10. 13:07
1/5 anonim válasza:
Ugyan az enyém már nem baba, mert holnap lesz 2 éves, de azért leírom. Ő nagyon jó alvó, szerencsére most sincs gond, bár tegnap nehezebben aludt el, de meg is van fázva, köhög, szerintem inkább ez az oka. Mit adsz rá alváshoz?
2/5 anonim válasza:
Sokat itatom napközben ez szerintem fontos. Amúgy most is alszik éjszaka, egy szál bady ban és bár ráterítek egy takarót, de azt lerúgja magáról. 6,5 hónapos.
3/5 anonim válasza:
2 vagyok: eddig is átaludta az éjszakákat most is átalussza.
4/5 anonim válasza:
Az enyém egy éves elmúlt, de most ő is ébred néhány napja, pedig nem szokott (bár nálunk lehet, hogy a fogzás is közrejátszik). Perpillanat majdnem 30 fok van a gyerekszobában (panel), éjszaka sem jobb a helyzet. Csak egy (ujjatlan) body van rajta, egy nagyon-nagyon vékony pléddel takarom, vagy csak egy nagyobb textilpelussal, az ablak nyitva van, de a redőnyt leengedjük "lyukacsosra", különben ahogy feljön a nap egyből kipattan a szeme. Most ebben a pár napban sokat ivott éjszaka is, de még messze a nyár vége...........
Napközben egy szál pelusban van itthon, most is abban aludt 2 órát, textilpelussal betakarva.
5/5 anonim válasza:
Miben altatod? Lehet h melege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!