Levendula olaj a nyugodt alváshoz? (többi jent)
Figyelt kérdés
A kisfiam nagyon nyugtalan alvó főleg éjszaka! Van hogy 10után is ébren van nem hajlandó aludni! Éjszaka pedig sokszor felsír! Olvastam, hogy a levendula olaj párologtatása jó hatással van erre a problémára!
Van aki már próbálta?? Vélemények? Tapasztalatok?
2014. máj. 27. 09:38
1/8 anonim válasza:
Én magamnak csöppentettem egy időben a párnám csücskére 1-1 cseppet. Valóban jobban lehet tőle aludni.
3/8 Kiki01 válasza:
Tényleg jót tesz valamennyire, de azért csodát ne várj:(
4/8 A kérdező kommentje:
Hát ha már nem 15x sír fel hanem csak 9x már imádni fogom!!! :/ :)
Köszönöm a válaszoltak!
2014. máj. 27. 10:19
5/8 egybaba válasza:
Az illóolajok hatása elég brutális. Erra vannak a kis gyógyfű párnácskák. A gyerek feje mellé lehet helyezni, vagy ha már nagyobb a kispárnájána betenni. A sörfőzésez használt komló az egyik alkotórész. Dr Theis gyógyszerész gyógyfüves könyvében olvashatsz erről bővebben
6/8 anonim válasza:
mi használjuk minden este a kiságy karfáján van egy textil pelenka.arra csöppentek egy nagyon picit,legalább 1 méterre legyen a baba fejétől
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. máj. 27. 14:54
8/8 anonim válasza:
az avonban van parnara fujhato levendulas permet, en miota hasznalom nagyon jokat alszok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!