Akiknek a babaja veluk aludt a nagyagyban. Mikortol kerult at a sajat agyba es hogyan? Mi volt az a pont?
Az én fiam lassan 14 hónapos, és még mindig a szülői ágyban alszik. Imádok Vele aludni, de már kezdem egy picit gáznak érezni. Fél éves koráig a saját ágyában aludt, aztán elköltöztünk, és az új lakásban képtelen volt megszokni a szobáját. Szval nálunk biztatóan indult, aztán 'elromlott' az alvása. Én nyárra tervezem az átszoktatást, legalább megpróbálni. A férjem nyáron itthon lesz, közösen talán menni is.fog.
Miért Kedves Kérdező? A Te gyermeked is Veletek alszik? MEnnyi idős?
3 es fel eves. Velunk alszik.
Ment o sajat agyba, de nem birtam hallgatni ahogy ejszaka dobalta magat, forgott, rugdosott vergodott, utotte a fejet a kisagy racsaiba aztan levettuk a kisagy elso oldalat es csak egy "korlat" vedte ot mar ott. allandoan beleverte a fejet a nagy ejszakai alomban valo feszkelodesben. Inkabb visszaraktuk magunk koze. Itt minket rugdos de leglalabb nem a fejet veri bele a vasba es faba vagy falba.
1 évesen. Előtte is volt saját kiságya, ott kezdte az éjjelt, de mindennap átjött olyan éjfél körül, és onnantól csak úgy tudott aludni, hogy a cicim a szájában volt, képzelheted. Amikor már hányt reggel az egész éjjeli non-stop kajálástól, ráadásul aludni is alig tudott, 15-20 percenként felsírt, akkor ezt beszüntettük. Egy darabig én mentem be hozzá szoptatni, aztán inkább leszoktattam az éjjeli evésről.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy most 2 éves, és mostanában kezdi átaludni az éjjelt, hónapokig az ágya melletti matracon töltöttem az éjszaka felét. De így még mindig jobban aludtunk, mint 3-man a nagyágyban.
Ja, és a férjem ellenezte, hogy a kiságyba szoktassam, mert "olyan puha és illatos." Szerettük mindketten, hogy velünk volt.
Szia!
Kislányunk három hónapos, és már a saját ágyában alszik éjjel. Kb este 10-től reggel 6-ig, utána magam mellé veszem, mert Apa elmegy dolgozni és alszunk tovább.
Igaz, harmadik gyerek, de az első kettő sem aludt 3 hónapnál tovább velünk, viszont külön szobába vagy 2 éves korukig (szobatisztaságig kb) nem mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!