Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 18-20 fokban hálózsák alá...

18-20 fokban hálózsák alá elég egy hosszú ujjú body és egy zokni?

Figyelt kérdés
Télen rugit adtam alá hosszú ujjú bodyval, jobb időben rövid ujjú bodyva, de most a tavaszi időben tanácstalan vagyok. 5 hónapos a babám.
2014. ápr. 25. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:

18 fok az hideg. hiába van tavasz ha télen melegebb van mikor fűtötök.

én ennyi fokban body+ rugit (sima pamut) adnék a hálózsák alá

2014. ápr. 25. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Én a 17 hónaposomat jobban felöltöztetem.

Nálunk télen is 18 fok volt, most is kb. 19 van, a hálózsák mellé van rajta egy hosszú ujjú body, hosszú ujjú vékony felső, nadrág, zokni. Így biztosan nem fázik, mert a takarót mindig a fejére húzza, nincs rajta.

2014. ápr. 25. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem hideg a 18-20 fok. Még télen sem fűtünk jobban.A hálózsák alá elég a body és zokni, meg a pelus.
2014. ápr. 25. 23:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 20 fok alatt adnék rá rugit is a hozsák alá, de én fagyos vagyok és ebből indulok ki! Gondolom télen is ekörül van nem? Ha akkor adsz rá rzgit most ha kéne!
2014. ápr. 25. 23:12
 5/10 anonim ***** válasza:
én nagyon nem vagyok fagyos de 18 fokban kb bundában aludnék.mehet a törpére is nyugodtan a rugi vagy a pizsi a hálózsák alá
2014. ápr. 25. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk most 20 fok körül van kétévesem szobájában, de a body-ra adok még egy vékonyabb rugit és úgy a zsákot!
2014. ápr. 26. 05:46
 7/10 Gyönyörűséges ***** válasza:

23 honaposom h.ujju body+leggings+zokni+halozsak igy alszik kb a 18-20 fokos szobajaban.

2 honapos babam h.ujju body+rugi+zokni+takaroval alszik kb a 22-23 fokos szobaban. Kinotte a halozsakot, a kovetkezo meret pedig nagy ra, mert a teso nyari baba volt, 72-es a halozsakja, picikem pedig 56-62-es meretet hord.

2014. ápr. 26. 06:38
 8/10 gungasam ***** válasza:
35%
Akármit irkáltok is itt össze- vissza a legjobb az üvegbúra, alatta egy hőszabályozóval. Még csupaszon is elvan.
2014. ápr. 26. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Hálózsákot nem használunk, igaz a lakásban 22 fok van (telen is). Nála, csak harisnya és hosszú body. Vagy nadrág zokni plusz hosszú body.

Szerintem neked is eég a harisnya/body a hálózsák alá.

2014. ápr. 27. 21:39
 10/10 dormino válasza:

Szerintem ez babafüggő. Felnőttként is teljesen eltérő a komfort fokozatunk, nyilván a babák is különböznek. Nekem is 5 hónapos a picim, én úgy próbálom meg ellenőrizni a dolgot (és leküzdeni a hasonló tanácstalanságot), hogy ellenőrzöm, mennyire hideg / meleg a praclija meg a tarkója és mennyire nyirkos. Ha nyirkos, akkor izzad, tehát túllőttem a célon.

Szóval: finoman kísérletezz, minden babánál és minden anyukánál úgyis más a tuti recept.

Sorstársi üdvözletet küldök. :-)

2014. ápr. 29. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!