18-20 fokban hálózsák alá elég egy hosszú ujjú body és egy zokni?
18 fok az hideg. hiába van tavasz ha télen melegebb van mikor fűtötök.
én ennyi fokban body+ rugit (sima pamut) adnék a hálózsák alá
Én a 17 hónaposomat jobban felöltöztetem.
Nálunk télen is 18 fok volt, most is kb. 19 van, a hálózsák mellé van rajta egy hosszú ujjú body, hosszú ujjú vékony felső, nadrág, zokni. Így biztosan nem fázik, mert a takarót mindig a fejére húzza, nincs rajta.
23 honaposom h.ujju body+leggings+zokni+halozsak igy alszik kb a 18-20 fokos szobajaban.
2 honapos babam h.ujju body+rugi+zokni+takaroval alszik kb a 22-23 fokos szobaban. Kinotte a halozsakot, a kovetkezo meret pedig nagy ra, mert a teso nyari baba volt, 72-es a halozsakja, picikem pedig 56-62-es meretet hord.
Hálózsákot nem használunk, igaz a lakásban 22 fok van (telen is). Nála, csak harisnya és hosszú body. Vagy nadrág zokni plusz hosszú body.
Szerintem neked is eég a harisnya/body a hálózsák alá.
Szerintem ez babafüggő. Felnőttként is teljesen eltérő a komfort fokozatunk, nyilván a babák is különböznek. Nekem is 5 hónapos a picim, én úgy próbálom meg ellenőrizni a dolgot (és leküzdeni a hasonló tanácstalanságot), hogy ellenőrzöm, mennyire hideg / meleg a praclija meg a tarkója és mennyire nyirkos. Ha nyirkos, akkor izzad, tehát túllőttem a célon.
Szóval: finoman kísérletezz, minden babánál és minden anyukánál úgyis más a tuti recept.
Sorstársi üdvözletet küldök. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!