Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Igy alszik el a babám 7...

Igy alszik el a babám 7 hónaposan, ez baj?

Figyelt kérdés

Babámat a kezdetektől fogva ahhoz szoktattuk hozzá, hogy zörgés van a lakásban, mindent ugyanúgy csináltunk, mint az érkezése előtt, tehát hozzászokott a zajhoz. Viszont annyira átestünk a ló túloldalára, hogy csendben, a kiságyban nem tudott elaludni. Mindig a nagyszobában, köztünk aludt el vagy a bébihordóban, vagy a babakocsiban, jöttünk, mentünk, és a zajra elaludt, de a kiságyban sosem.

Azt találtam ki, hogy beviszem neki a lap-topom, azon elindítom a mesét, lekapcsolom a villanyt, beadom a cumit, és csodák csodájára, így elalszik. Kb. fél óra. Még egy kicsit játszik, forgolódik (mert mindig belesek, hogy mi a helyzet), és utána elalszik, utána lekapcsolom a mesét, és alszik tovább reggelig (ha az esti alvásról van szó). Mostanában már napközben is ezzel próbálkozom, és elalszik a mesén.

Baj, hogy így alszik el a babám? Eddig volt, hogy sokszor velünk együtt volt, de kézben aludt el, de már kezd nehéz lenni, és ezt találtam ki. Át fog tudni szokni erre az alvási módszerre ennyi idősen? Két napja csinálom, de eddig elaludt így.

Köszönöm előre is a véleményeket!

7 hónapos baba anyukája

2014. ápr. 16. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nincs ezzel baj ... egy év múlva egyébként is te leszel a mesemondó a laptop helyett
2014. ápr. 16. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond egyáltalán. :) Az én fiam ennyi idősen halk rádiószóra aludt el napközben. Plusz elég forgalmas helyen élünk, szóval a csend nálunk ha lehet így mondani esélytelen is volt.
2014. ápr. 16. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
hát...volt egy kutatás,hogy hány%nak mesélnek este a szülők.megdöbbentő volt.ha te igy találod jónak,akkor nem gond-én inkább zenét kapcsolnék,vagy dúdolnék.egy elektronikus kutyü nem pótolhatja anyát
2014. ápr. 16. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Rengeteg kutatás igazolja, hogy mindenféle mese nézés káros még ebben a korban még a legbababarátabb mese is; a TV-n való elalvás pedig még a felnőttek alvásának se tesz jót.

DE(!!!) ha engem kérdezel ennél többet ér az, hogy Te és a Baba is meg vagytok elégedve ezzel az altatással és ez nyilván jó hatással van az egész kapcsolatotokra. Tehát ha eközött meg aközött kell választani, hogy Te idegeskedsz, vagy a baba sírja végig az altatást, akkor nyilván ezerszer inkább ez...

2014. ápr. 17. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!