Hány fok van a lakásotokban éjjel, és miben altatjátok a gyermekeiteket?
Figyelt kérdés
Az én kicsim 7 hónapos és éjjel 23-24 fok van. Ha fáradt vagyok, nem jó a hőérzetem, így csak a hőmérőre támaszkodhatok.2014. márc. 1. 08:25
11/18 A kérdező kommentje:
6os az nem sok? A harisnyàt levenném.
2014. márc. 1. 22:31
12/18 anonim válasza:
13 hós, hosszú újjú body meg kényelmes nadrág, takarót lerúgja, 21 fok
13/18 anonim válasza:
20-23 fok rövid ujjú bady és hosszú ujjú rugdalózó vékony takaró vagy hosszú ujjú bady és nadrág de akkor viszont adok rá ujjatlan hálózsákot.
14/18 anonim válasza:
6-os vagyok,a harisnya azért van,h ne legyen a kis lába csupasz,ezen már csak a kis ujjatlan véknyabb zsák van,nincs melege
15/18 anonim válasza:
Azèrt èrdekelne h mért lettem lepontozva :D
16/18 anonim válasza:
Nalunk is tavfutes van..23-24fok ejjel..ket hetes babaval.vagy ugy vab hogy rovid ujju b. Vekonyabb hosszu rugi vekony kis pled.a masik verzio pedig hosszu ujju b. Kisnadrag es ugyanugy a kis pled.
17/18 anonim válasza:
22-23C, rovid ujju body, vekony pamut rugi, halozsak.
18/18 A kérdező kommentje:
Megoldottam! Átköltöztetem a picit és magamat is a fűtési szezonban a nappliba. A nappaliból dupla ajtón át lehet menni az étkezőbe, ahol egész éjjelre nyitva hagyom az ablakot bukóra. Levittem 21-22 fokra a hőmérsékletet. Nincs huzat, nem megy rá konkrétan a hideg, de lehűl a lakás ezen része :) hosszú ujjú kezes-lábas és közepes ujjatlan zsák. Viszont így éjjel 3 órát párásítani kell...Alszik mint a bunda! ( a melegben sokszor megébredt szegény) Köszi mindenkinek!!!!
2014. márc. 8. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!