Nincs hideg, nincs túl meleg, nem jön a foga, nem beteg, nincs korom sötét (utcáról bevilágít kicsit a lámpa)mégse alszik át egy éjszakát se. Még soha nem volt átaludt éjszakánk. Rengetegszer kelek hozzá és a vége hogy köztünk köt ki a nagy ágyba. De ezt se csinálhatom folyton mert úton a tesó és akkor hogy szakadjak majd két felé? Persze apa is felkel hozzá de ha ő megy át hozzá helyettem olyan ordítást levág, hogy a harmadik szomszéd is hallja.
Mit csináljak, hogy változzon a helyzet?
2014. jan. 17. 13:49
1/6 anonim válasza:
Okosat nem tudok mondani, csak annyit, hogy az én lányom is 2 éves elmúlt,amikor először átaludtunk végre egy éjszakát.
Szóval sztem ez valami érési folyamat náluk, mert 1x csak már nem kelt fel.
Most 3,5 éves, és újra kezdődik..:-DD mert elkezdett félni a sötétben..:/
Sose lesz vége sztem..:-DD
2014. jan. 17. 18:25
2/6 anonim válasza:
Mi ugyanígy vagyunk sajnos. Szerintem a foga kavar be, mert nagyon be van durranva az ínye, de ennek ellenére még sose aludt át egy éjszakát sem. Remélem a kistesó nem lesz ilyen rossz alvó. Kitartás nektek is.
2014. jan. 17. 21:18
3/6 anonim válasza:
Az én kislányom 17 hónapos. 8 hónapos kora óta nekünk sem alussza át az éjszakát, sőt 2-3 órát van ébren, mire vissza alszik közzöttünk, addig csak hánykolódik a fejünkön, nevetgél, beszélget. A szobájában teszem le, de pár óra múlva szintén nálunk köt ki, és nálunk is sír, ha az apukája megy át hozzá. megértelek, mert ez így nagyon fárasztó, főleg, h Te még várandós is vagy. Egyetértek az előttem szólóval, h valami fejlődési időszak ez, legalábbis másra nem tudok gondolni. Vagy ennyi az alvás igénye. Az én kislányom du. sem alszik másfél óránál többet, peddig szemmel láthatóan többre lenne szüksége. Azt kihagytam, h egyébként, mikor felkel éjszaka, kér enni, így kap egy adag tejcsit+ valamennyit szopizik is. Nem lehet, h a Te babád is éhes?
2014. jan. 18. 12:56
4/6 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy éhes, mert fél 6-kor vacsizik (általában 2 szelet kenyérnek a belsejét vmivel megkenve), 7-kor fürdés utána még kap 2 dl tejpépet és utána 3/4 8 kor kerül ágyba.
Éjjel ha felkel még a vizet se fogadja el.
2014. jan. 20. 12:01
5/6 anonim válasza:
Próbálj meg esetleg egy kicsivel több hamit adni neki vacsorára a kenyér helyett/mellett. Persze minden gyerek más, de az enyém pl. tuti nem bírná ki 2 szelet kenyérbéllel, és tejpéppel (hasonló korú). Ráadásul utána a pancsi növeli az éhségérzetet, még a felnőtteknél is.:) Egy próbát megér szerintem, maximum nem eszi meg, ami már nem kell neki.
2014. jan. 20. 13:07
6/6 anonim válasza:
Ez a szeparációs szorongás miatt van, el fogja hagyni, ahogy megérik az agya az egyedül alvásra.
Én hagytam, hogy átjöjjön, őt megnyugtatta, együtt aludtunk reggelig, aztán egyszer csak nem jött át. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!