Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Bébiőr vagy légzésfigyelő?

Bébiőr vagy légzésfigyelő?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy első gyerekes anyuka vagyok/leszek. :D

Az érdekelne, hogy szerintetek melyik a jobb, és miért? Van ugye az a fajta, amihez ilyen szenzor lapok vannak, amit beteszel a matrac alá, és az érzékeli, hogy vesz e a gyerkőc levegőt, és ha nem akkor jelez. A problémáim ott kezdődnek, hogy egy kis picúr baba nem vesz akkora levegőt, hogy egy cca. 5 cm-es matrac annyira megmozduljon. És ugye ezekhez általában nem tartozik olyan rész, ami hangot továbbítana felém, tehát ha messzebb vagyok, vagy pl. mosogatok, akkor nem biztos, hogy meghallom, ha felkel a picúr.

Van a másik fajta, ami ugye olyasmi, mint egy walkie talkie. A működését ennek sem értem, az hogy 'veszi észre', hogy nem lélegzik a pici?

Akik használtatok ilyet, melyiket ajánljátok? (márkástól mindenestől :D) És bocs, a hülyének tűnő kérdésért. (:

2014. jan. 16. 23:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

SZerintem egyértelműen olyat vegyél ami mindkettő egyben (pl Angelcare).

Csatlakozom 9-eshez, én is azt hittem, hogy csak nagy házban hasznos a bébiőr, de mi rengeteg hasznát vettük kis lakásban is. Persze ha nagy sírás van, azt úgyis meghallod, de ha pl felébredt és csak nyögdécsel azt nem... én se szoktam bemenni a nyögdécselésre, de örülök, hogy tudom, hogy ébren van, hallom ha "mászkál" az ágyában, stb.

A nagyszülőknél meg örülj, hogy kicsit kikapcsolódhatsz, nem otthon ülsz, stb... nem fog hiányozni neked az, hogy 5 percenként berohanj megnézni felébredt e. Szóval én a két funkciósra szavazok mindenképp. :)

2014. jan. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!