Hogyan tudnám visszaaltatni, és reggelig (fél7,7ig) kihúzni valahogy anélkül hogy megetessem?
Előtte eszik kenyeret, vagy főzeléket?
Ilyen korban a táp, már lehet csak innivaló, a vacsi után, lehet kevés neki csak a táp!
Nekem 10-kor alszik el, 4-kor kel enni, a vissza alszik 6-ig.
Azért kel fel hajnalban/éjjel, mert napközben nem eszik eleget.
10 hónaposan már 2 főétkezés (főzelék, husival) ebédre és vacsorára, gyümölcs/tejpép a köztes étkezésekre (tízórai, uzsonna). Reggel még lehet, hogy elég a tápszer.
Próbáld azt, hogy főzeléket vacsorázik fürdés előtt, és utána lefekvés előtt kaphat még egy kis tápszert.
A főzelékekben már nincs olyan sok kalória, de jobban eltelíti a pocakját.
Reggel táp.
tízóraira adj neki vajas kenyeret, vagy májkremes, vajkrémes kenyeret, kalácsot, joghurtot gabona nelkül.
ebéd főzelék.
Az én fiam is ugyan így eszik.
Azért déltől este hétig kell neki valami, ne csodálkozz hogy 4 körül éhes, az az uzsonna! Gyümölcs, de gabona nélkül.
Vacsi fürdés előtt, tejpép
Fürdés után, elalvás előtt tápszer.
Ja, ha a doki mondta.....
A doki azt mondja, amit évekkel, évtizedekkel ezelőtt megtanult az egyetemen "átlagos" babákra vonatkoztatva. De a te babád nem átlagos, ahogy az enyém sem és másé sem. Betegség esetén érdemes hallgatni az orvosokra, etetés témában én a babám igényeit próbálom kielégíteni és nem a gyerekorvosunkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!