Kislányom 8 hósan még 2-szer eszik éjjel. Lehet a tápszer nem elég tápláló már neki?
Figyelt kérdés
8 hónapos kislányom korán fekszik, este 7-kor ő már alszik,viszont már 11 körül felkel enni,aztán kb 4 kor.
Este 120-160 ml tápszert eszik meg. Milumil Ha startot kapja még. Szépen fejlődik azzal nincs is gond,csak vajon mért kel fel éjjel is ilyen idősen enni. Nem probléma,csak bizti neki is jobb lenne ha csak hajnalban kelne. Nyugodtabban tudna aludni. Mondjuk a fogak is jönnek,biztos ez miatt is nyugtalanabb. Van aki nyugtat hogy ez természetes,meg hogy este adjak neki tejpépet...Tapasztalatok,aki hasonló cipőben jár?
2013. dec. 20. 08:56
11/13 A kérdező kommentje:
sajna később nem tudom altatni mert 7 óra körül már nagyon álmos mert előtte nem igen szokott aludni... elfárad addigra! Fürdik,eszik és alszik. Ajánlják,hogy adjak neki főzeléket este..na hát tuti nem kanalazna nekem amikor már nagyon álmos. Meg megszokta hogy fürdés után jön a meleg tápszer. Most a múlt éjjel csak a szer kelt. Remélem így marad! A tápszerbe kevertél tejpépet? Vagy ezt az előre elkészített ízesítettet keverted bele?
2013. dec. 21. 13:46
12/13 anonim válasza:
Próbáld meg elhúzni a fürdést hátha megy.készen vettem a tejpépet és azzal ízesítettem a tápszert . pl: 150 ml tápszer +100 ml tejpép.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi! Mostanában már 8 előtt alszik el,de akkor is kel 1-2 között,meg többször megébred,de ez a fogak miatt szerintem.
2013. dec. 26. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!