Remélem valakinek van valami jó ötlete?!
Figyelt kérdés
Kisfiam jövő héten lesz egy éves. Kb. 10 és fél hónapos kora óta átállt a napi egy alvásra. Ez úgy néz ki, hogy reggel 6.00-6.30 körül ébred, megissza a tápszerét, majd játék. Régebben visszaaludt a tápi után, de már nem. Kb 9.30-10.00 körül lefektetem, hiszti árán, mert már szétdörzsöli az arcát, olyan álmos. Eddig legalább két órát aludt, de újabban már csak egyet! És ennyi! Este 18.30 körül issza az esti tápszerét az ágyában, mert teljesen készen van már 16.30 körül!!!! Lassan már én is: onnantól csak nyűglődik, rám mászik, majd le, dörzsöli az arcát, vergődik. Ha délután megpróbálom letenni aludni, akkor öklendezve ordít. Éjszaka sem jó alvó, legalább háromszor kell átmenni hozzá. Mit csináljak? Még csak most jön a hosszú tél!2013. nov. 27. 17:24
1/7 anonim válasza:
Babakocsiban hosszú sètàval sem tudod elringatni?
2/7 anonim válasza:
Ha már csak egyszer alszik úgy kellene, hogy az délben legyen. Próbáld meg kihúzni akármilyen nehéz. Akkor többet alszik, utána legközelebb este, fürdés után. Rossz a rendszer. Korán fekszik mindkétszer, persze, hogy éjszaka sem alszik.
3/7 anonim válasza:
Babakocsis séta..ha szenved,dörgöli a iszemét tedd bele és irány
Vagy ahogy a 2es mondja kihúzni az alvás idejét..
Vagy az esti alvásét hogy reggel tovább aludjon,és így később lesz fáradt.Délben letennéd aludna
Szóval ma este játékkal,pancsival akármivel húzd ki az időt
4/7 anonim válasza:
nálunk dettó ez van...annyiból jobb a dolog,hogy 7-8 között szokott kelni,így kibírja dél-1 ig és onnantól alszik 1 órát kisfiam...
Délelőtt nem tudsz vele kimenni,mondjuk ha kint aludna babakocsiban olyan 20 percet,akkor nem aludna el még 3 körül??
Amúgy nem tudom mi a megoldás,mert én is kínlódok sokszor...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A babakocsi kilőve, mert 6 hónapos kora óta nem alszik benne! Sétálni minden nap megyünk egy órát! A kettes válaszlóval jutottunk egy véleményre a férjemmel: este eldöntöttük, hogy a délelőtti alvást kellene elhúznunk, amíg csak lehet! Az estit sajnos nem sikerül, mert óra állítás ide vagy oda, ragaszkodik ehhez! Esetleg két séta? A délelőtti alvás előtt és délután? mit gondoltok?
2013. nov. 28. 07:03
6/7 anonim válasza:
Én úgy csináltam anno, hogy a délelőtti alvás idejében vittem sétálni, mert a babakocsiban ő sem aludt és így szépen ki tudtuk húzni a délelőttöt. Délben lefektettem és aludt 4-ig. Este fél 8-kor volt fekvés és reggel fél 8-kor kelt. Szerintem neked is ezt kellene megpróbálni.
7/7 A kérdező kommentje:
Próbálkozom, még ébren vagyunk! Kíváncsi vagyok mi lesz!
2013. nov. 28. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!