Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy hat hónapos baba éjszaka akár 5-ször is felkell?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 08:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
gáz:-)) enyém 2és fél hós , eg y hós kora óta végigalussza az éjszakát/este 8tól reggel 5 -6 ig/ baba függő nekem szerencsém van
2013. nov. 17. 10:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,pár hónap és megtudod... :) még csak 2 és fél hónapos a babád,a java még csak most jön majd... Fogzás,soksok inger,új mozgásformák miatt nyugtalan éjszakák... :)) úgyhogy a helyedben én nem dicsekednék vele,hogy átalussza az éjszakát,mert nagyon könnyen változhat.
2013. nov. 19. 10:53
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
kösz a rosszindulatú majd meg tudodot kedves előző.-)) Ettől kivagyok ...Az én gyerekem jó baba és az is marad!
2013. nov. 19. 11:25
 14/23 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Egy baba nem attól jó vagy rossz, hogy átaludja-e már az éjszakát... szerintem egyébként az utolsó előtti válaszában semmi rosszindulat nem volt... fogzáskor a Te gyereked sem fog nyugodtan aludni, igaza van!

2013. nov. 19. 11:36
 15/23 xStefix ***** válasza:
60%

Tudjátok, mi az érdekes? Az, hogy sokaknak attól "jó" egy baba, hogy

- sokat alszik

- egyedül elalszik

- ritkán és bőségesen eszik (szopik)

- nem igényli a társaságot, nem kell foglalkoztatni

- és egyáltalán, simán elvan egyedül.

Pedig ezek egyike se annyira normális, sőt, bizonyos szempontból inkább aggasztó és nem természetes. A régi időkben pedig életveszélyes is lett volna.

2013. nov. 19. 12:05
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
Igen, én is ezt furcsállom... miért "jó" az a baba aki 2 hónaposan átalussza az éjszakát? Nem értem én sem! Akkor az én fiam meg "rossz" mert ő ezt 1 évesen sem tette meg? Amúgy én szívesen keltem fel hozzá, hiszem szüksége volt rám... olyan gyorsan elrepülnek az évek, lesz ő még teljesen önálló... majd akkor visszasírom az éjszakai keléseket még :)
2013. nov. 19. 12:09
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
Nem rosszindulatból írtam,amit írtam. Ellenben az a kijelentés,hogy "gáz",inkább tűnt annak,de mindegy.
2013. nov. 19. 12:34
 18/23 xStefix ***** válasza:
34%

Arra a mondatra reagáltam, hogy "az én gyerekem jó baba és az is marad".

Szerintem mindannyiunknak jó gyereke van - de ha idővel "rossz" lesz, annak is oka lesz. ;)

2013. nov. 19. 18:08
 19/23 anonim ***** válasza:
jóóóóóó lehet belekötni a szavakba, tőlem mindig így kérdezik h "jó baba?" persze nekem akkor is a legjobb volna ha órdítana éjszakákon át, de csesztessetek még, most a gáz szót úgy értettem h mit gondoltok róla ez volt a kérdés nem? amúgy oda írtam azt is h ez baba függő minden gyerek más és más, gondolom egy picit irigykedtek is rám, a nyugodt kis babóm miatt... :-)))) megértem:-))))
2013. nov. 20. 07:16
 20/23 anonim ***** válasza:

Én nem irigykedek rád, hiszen az a gyerek nem az én kis fickóm, mit irigyeljek rajta? Mi már túl vagyunk a fogzáson, az első 1 év nehézségein, ti meg még nem... nem értem mit kellene irigyelnem!

2 éves kisfiú anyukája

14-es voltam

2013. nov. 20. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!