Mik a tapasztalatok a coffea tosta 15chról?
Hát nekem nagyon jók a tapasztalataim erről, viszont szerintem ez nem kifejezetten a te babádnak való! Akkor adtam a lányomnak, amikor 1 éves kor körül járni tanult és a sok élménytől alvászavarai lettek...és ezt is olvastam, hogy erre jó, és erre be is vált maximálisan, 2 nap alatt megszűntek az éjszakai ébredések, vergődések...
Szóval szerintem mást kellene kipróbálnod. De egyébként szerintem a foga a ludas, olyat kéne választani, mert ennyi idős volt a lányom, amikor ezt eljátszottuk, amit írsz, tartott egy hónapig, aztán kibújt az első foga, és elmúlt. 4 hónapos a bátyám kisfia, náluk is pont ez van, fogzásra adtak neki valamit, nem tudom mit, de jobb lett...
Én is ki voltam tőle nagyon, át kellett vészelni...
Hát ha így tépi magát, akkor tuti a foga. Arra ez nem jó, én biztos nem adnám neki. Ennyi idős korban olyasfajta alvászavar nem jellemző, amire ez jó. Nézd meg mit írnak róla:
Egyedül a fájdalomtűrés fokozás, amit rá lehet húzni a babádra, arra pedig nem ez a megoldás, hanem fogzásra való készítmény.
Egyébként este, lefekvés előtt adtam, pici vízben elkeverve...és ahogy látom így is kell, ezt írja itt is.
De én a helyedben eltenném későbbre, majd ha a mozgásfejlődés miatt esetleg probléma lenne az alvással.
Már csak azért is, mert ha ez lenne a jó szer a problémára, akkor már megoldotta volna. Nálunk azt is 2 nap alatt helyrerakta, hogy éjfélkor és hajnal 3 kor felébredt napokon keresztül és akkor fél órán keresztül üvöltött, nem lehetett megvígasztalni, mert végülis félálomban volt, pont a sok élmény miatt, amit a járástanulás okozott nála. Aztán mikor végre megnyugodott, nem akart visszaaludni... Szóval merőben más a probléma, és 2 nap után teljesen megszűnt ezzel.
Fogzásra én első körben ezeket ajánlom:
De persze az egyéb lidokainos géleket is ki lehet próbálni, patikában sokféle van, de én inkább a természetes megoldások híve vagyok, és bevált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!