Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mik a tapasztalatok a coffea...

Mik a tapasztalatok a coffea tosta 15chról?

Figyelt kérdés
4-ik napj a kapja a 3,5 hós reggel vízbe feloldva 5 golyócska mert a nappalok horrorok voltak! aludt 0-t és már déltől -2től attól függ meddig aludt reggel totál dili volt nem bírtam már se fizikailag se idegileg! az éjszakák egészen jók voltak! azóta azok is elromlottak!!! már nagyon ki vagyok :( mit próbáljak ki? tudtok valami jó ötletet?
2013. nov. 12. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem nagyon jók a tapasztalataim erről, viszont szerintem ez nem kifejezetten a te babádnak való! Akkor adtam a lányomnak, amikor 1 éves kor körül járni tanult és a sok élménytől alvászavarai lettek...és ezt is olvastam, hogy erre jó, és erre be is vált maximálisan, 2 nap alatt megszűntek az éjszakai ébredések, vergődések...

Szóval szerintem mást kellene kipróbálnod. De egyébként szerintem a foga a ludas, olyat kéne választani, mert ennyi idős volt a lányom, amikor ezt eljátszottuk, amit írsz, tartott egy hónapig, aztán kibújt az első foga, és elmúlt. 4 hónapos a bátyám kisfia, náluk is pont ez van, fogzásra adtak neki valamit, nem tudom mit, de jobb lett...

Én is ki voltam tőle nagyon, át kellett vészelni...

2013. nov. 12. 15:28
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! és te hogy adtad neki? eddig csak az volt a gond, hogy nappal az istenér nem aludt el! de már totál fáradt volt álmos, akár mit csináltam nem aludt, mire végre elaludt volna mintha eszébe jutna hogy elfelejtett valaminek dumálni vagy újra megnézni az öklét vagy bármi :D talán mintha annyi javulás lenne hogy elkezdett aludni nappal, igaz hogy fél délelőttöm rámegy mire nagy nehezen elalszik dél fele viszont akkor 2-3 órát lehúz! egy doktornő ajánlotta próbáljam ezt ki, de mondta ő is hogy a fogzás tünetei is már jelen vannak, szóval lehet valami mást is kéne próbálni! két napja olyan szinten rászokott a cumizásra hogy őrületbe kerget! ahogy kiesik a szájából a legmélyebb álmából képes elkezdeni sírni! én nem akartam elhinni hogy ilyen korán de én is kezdem azt gondolni hogy a fogzása indult meg, de remélem hogy még jó darabig nem bújik ki fogacska :) hát remélem túl leszünk ezen is már mielőbb mert midnig van valami nyavaja ami miatt nem lehet aludni ezáltal kimerült vagyok fáradt ingerült :( ma is azt hittem végre jó éjszaka lesz, ébredt 3/4 12-kor utána 3-kor, majd 3-5-ig felkelt vagy 6-szor aztán 5-től az előbb aludt vissza! néha olyan mint egy idegbajos tépi magát , nem győzöm a kezecskéit elszedni a fejétől mert állandóan lekaparja
2013. nov. 13. 07:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát ha így tépi magát, akkor tuti a foga. Arra ez nem jó, én biztos nem adnám neki. Ennyi idős korban olyasfajta alvászavar nem jellemző, amire ez jó. Nézd meg mit írnak róla:

[link]

Egyedül a fájdalomtűrés fokozás, amit rá lehet húzni a babádra, arra pedig nem ez a megoldás, hanem fogzásra való készítmény.

Egyébként este, lefekvés előtt adtam, pici vízben elkeverve...és ahogy látom így is kell, ezt írja itt is.

De én a helyedben eltenném későbbre, majd ha a mozgásfejlődés miatt esetleg probléma lenne az alvással.

Már csak azért is, mert ha ez lenne a jó szer a problémára, akkor már megoldotta volna. Nálunk azt is 2 nap alatt helyrerakta, hogy éjfélkor és hajnal 3 kor felébredt napokon keresztül és akkor fél órán keresztül üvöltött, nem lehetett megvígasztalni, mert végülis félálomban volt, pont a sok élmény miatt, amit a járástanulás okozott nála. Aztán mikor végre megnyugodott, nem akart visszaaludni... Szóval merőben más a probléma, és 2 nap után teljesen megszűnt ezzel.

Fogzásra én első körben ezeket ajánlom:

[link]

[link]

De persze az egyéb lidokainos géleket is ki lehet próbálni, patikában sokféle van, de én inkább a természetes megoldások híve vagyok, és bevált...

2013. nov. 13. 08:19
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget! én reggel adok neki 5 golyót és ma már biztosan elmondhatom hogy tényleg jó a homeo!!! szombaton kezdtük azóta alszik nappal is már , de ma már úgy alszik délbe hogy leraktam két órája és nem ébredt még egyszer se vissza! biztosan a fogzás is közrejátszik, de többnyire a sok ingertől nem aludt semmit , de tényleg semmit és már délután rottyon voltam mert akármit csináltam csak hisztizett olyan fáradt volt! ha már 100% biztos leszek benne hogy a foga is fáj neki stb arra is mindenképpen homeos cuccot nézek mégse gyógyszer! én se vagyok gyógyszer párti főleg ilyen lidocainos cucc, ha jól tudom az még a szivet is bántja :/ köszönöm mégn egyszer, azt hiszem kezdek megnyugodni én is hogy végre valami rend lesz nappal is!
2013. nov. 13. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogzásra az Osanit nagyon jó,meg a chamomilla vulgaris 15ch. Egyébként szerintem a frontok miatt ilyen zizik mert türhetetlen ami most van..
2013. nov. 14. 11:21
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a leírás alapján a chamomilla lesz az ő szere! ez az éjszaka is katasztrófa volt :( viszont azt nem tudom hogy mivel nappalra adok neki másféle homeós szert nem gond az ha esétre meg adok neki másfélét?
2013. nov. 14. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:

ezt is kipróbálhatod:

[link]

2013. nov. 14. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt már kerestem :)
2013. nov. 14. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
ez tényleg jó
2013. nov. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!