9 honapos babanak alvaszavar es fogzas eseten adhato a chamomilla es a sedatif pc homeopatias szerek egyidoben? A valaszt elore is koszonom!
a sedatif pc-t este lefekves elott, es reggel- rogton felkeles utan kell beadni. en ugy tudom , hogy elotte es utana nem ehet egy fel orat. kiveve viz fogyaszthato.
Esetleg mas alternativat tud valaki?
sziasztok!
2-es vagyok!
Én úgy adom a babámnak,hogy este de lefekvéskor és reggel felkeléskor 1-1 szem egy kortynyi vízben felolda!Előtte utánna fél-fél óráig nem lehet enni inni(én úgy tudom még vízet sem)
más alternatíva??
Coffea tosta 15 ch 2x5 golyó (az egyik adag du 5 körül a másik adag este lefekvéskor)
Nekünk a kettő együtt hat:AZÓTA ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT!
Ennek már 1 hónapja de még nem merem abbahagyni!Volt már olyan,hogy a reggeli sedatif pc-t nem adtam,gondoltam kipróbáljuk de akkor mindíg rosszul alszik nappal is!Szóval én még adom tovább,ártani nem ártok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!