Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy öltöztessem fel?

Hogy öltöztessem fel?

Figyelt kérdés
A lányom 8 hónapos.Alváshoz adok rá hosszú ujju bodyt,ritkábban rövidet.Erre adok kezes-lábas pizsamát.A szobában kb 24-25 fok van.tudom hogy melege van,de este kitakarózik és félek hogy megfázik.Reggel néha egy picit hüvi a keze, de nem hideg.
2013. okt. 6. 17:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem nem fázós de félek hogy megfázik.most folyik az orra kb egy hete. A rokonaink között voltak/vannak krupposok. Valaki azt mondja melegtől valaki azt hogy hidegtől lehet elkapni.nem tudom mit csináljak.
2013. okt. 6. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Alváshoz nagyon sok a 24-25 fok. Két réteget kb 19-20 fokban adtam a kisfiamra éjszakára. Még ha 20 fokban ki is takarózik, 2 réteg ruhában nem fog megfázni. A másik megoldás a hálózsák. Még csak 8 hónapos a kislányod, simán hozzászokna. És akkor egy hosszú ujjú body + az évszaknak megfelelő hálózsák + max 21 fok a szobában alváshoz.
2013. okt. 6. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál h azért fázik meg ha beizzad a 25 fokba a takaro alá aztán kitakarozik??
2013. okt. 6. 18:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem tudom lehet azért fázik meg. A hálózsákot próbáltam de felcsúszik a nyakába. Ha csak a kezeslábast adom rá az kevés?
2013. okt. 6. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
ne ujjatlan hálózsákot adj rá, hanem olyat, ami hosszú ujjú. Én egy rövid ujjú bodyt adok rá és hálózsákat. a 24-25 fok tényleg nagyon meleg! nálunk 21 van, tökéletesen elég.
2013. okt. 6. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy csúszik a hálózsák a nyakába? olyat adj rá, ami alul zárt. A kisfiam sokáig aludt hálózsákban, sosem csúszott a nyakába. Ne legyen rá túl nagy, de kicsi sem.
2013. okt. 6. 21:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy váll patentos és zárt aljú oldalt cipzáros. Most kiprobáljuk hogy csak a kezes-lábasban alszik.meglátjuk.de köszönöm mindenkinek.ha ez nem jön be akkor holnap veszek hálózsákot.és amúgy arra nem kell takaró?akkor nem ugyan ott van mint body +kezeslábas csak takaró nélkül?
2013. okt. 6. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
A kezeslábas az a rugdalózó? Mert egy hálózsák azért jóval vastagabb,mint egy rugi. Őszre én átmeneti hálózsákot adnék, télen pedig télit. A téli hálózsák olyan mint egy meleg takaró. :)
2013. okt. 7. 15:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen rugdalózó :-) lehet kipróbálom a hálózsákot. Köszönöm
2013. okt. 8. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!