Te megengeded a gyerekedek, hogy zokni nélkül aludjon?
Figyelt kérdés
Régen nem volt ebből gond...2013. szept. 14. 18:36
11/17 anonim válasza:
Az én 1,5 évesem még zokniban alszik, legfőképpen azért, mert nem lehet betakarni vagyis kitakarózik, nem viseli el a hálózsákot sem, szóval muszáj...de nem is ellenkezik.
Hogy később hogy lesz, majd meglátjuk...
12/17 anonim válasza:
Az én lányom 2 éves, most éppen meg van fázva szóval igen, zokniban alszik. Mindig kitakarja magát este, nem szeretném ha jobban megbetegedne.
13/17 anonim válasza:
Soha nem aludt zokniban. Szerintem kényelmetlen lenne neki (nekem az). Hálózsákban alszik.
14/17 anonim válasza:
te engedélyt kérsz a gyerektől?
15/17 anonim válasza:
????????Mi van?Én sem alszom zokniban,és Ők sem(5 éves és 11.5 hónapos).
16/17 anonim válasza:
én abban alszom-és a gyerek is.-igaz kertes házban vagyunk-és fagyos vagyok-de ha te úgy találod jónak-add rá-lehet,hogy kényelmetlen-keress puha gumisat-vagy olyan mintát,amit szeret
17/17 anonim válasza:
A 15. válaszoló vagyok.Mi is kertes házban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!