Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Esti cicin altatásról ki...

Esti cicin altatásról ki hogyan szoktatta le a gyermeket? Mennyi idősen aludt el magától?

Figyelt kérdés

Az a legnagyobb baj, hogy hagytam hogy a cicim a cumijává váljon...:((((

nagyon bánom, mert már nincs tejem sem, legfeljebb fél deci ha jöhet belőle, de neki még kell este mikor aludni készül. Most töltötte a 15. hónapot, egyáltalán nem cumizik, sosem fogadta el, ahogy a cumisüveget sem.

Általában úgy zajlik a dolog, hogy mikor álmos, jelzi azzal hogy oda bújik, rám mászik a nyakamba borul, és dörgöli a szemét, na ekkor előkerül a cicim, és már perceken belül alszik is rajta. Megvárom hogy elaludjon és óvatosan kiveszem. Van amikor egész éjjel nem kéri, de van hogy 3-4 óránként felsír és akkor odaadom és úgy altatom vissza. Már nagyon kikészült a mellem ettől, és nem mellékesen terhes vagyok, szóval minden erőmmel azon vagyok hogy valahogy leszokjon a cicivel alvásról.

Ha valaki járt hasonló cipőben, kérem írja le hogyan és mit tett ami segíthet. Előre is köszönöm!

2013. aug. 21. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Apás altatás - persze nem ilyen korban, a szeparációs szrongás közben (ez, amit írsz, simán lehet annak is a következménye) Nálunk 18 hónaposan kellett két altatást is kihagynom vizsga miatt egymás utáni napon (reggel/délelőtt velem volt), és onnantól egy este sem kérte, sőt, minden altatás azóta apá, én meg akkor fürdök, így el is fogadja, h csak utána megyek be, ha már ő elaludt
2013. aug. 21. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nalunk is ugyanez volt. Az en fiam extra cicis volt masfel eves koraig cicizett ejszaka is, o is csak azon aludt el. A cumit sem fogadta el. Soha nem gondoltam volna hogy egyszer magatol elhagyja es atalussza az ejszakat. Negy honapos terhes voltam ekkor, ugyanis megvaltozott a tej ize ezert nem kerte mar. Most a kisocsi cicizik, de ket orankent kicsit ki is merit... Kirartast!
2013. szept. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!