Másnak is felébred még éjszaka a 3 hónap körüli babája?
Figyelt kérdés
Volt, amikor végigaludta az éjszakát, viszont mostanában 2x-3x felkel és sír.2013. aug. 5. 06:13
1/9 anonim válasza:
igen az enyém....igaz ő 6honapos és sosem sír ,de még mindig igényli az éjszakai szopit....3hó körül van egy nővekedési ugrás,talán éhes ő is....én már úgy megszoktam egyátalán nem okoz gondot ,megszopiztatom és már alszik is tovább
2/9 anonim válasza:
az enyém már 14 hónapos, de még mindig felkel 1-2szer éjszaka, bár nem szopizni, inkább a cumi hiányzik, ilyesmik. szóval lesz ez még így egy darabig... :)
3/9 anonim válasza:
12 hónapos kisfiam is még felkel éjjel enni, bár volt egy időszak, amikor végig aludt, de sajnos az elmúlt...
4/9 anonim válasza:
Nekem 3 hónapos a babám,és felkel enni 2-szer átlagban,de szépen alszik is tovább. Amikor felébred,nem sír,csak nyöszörög. :-)
6/9 anonim válasza:
3 és fél hónapos kisfiam este fél 9-től reggel 6-fél7-ig alszik. Már egyáltalán nem kel éjjel fel.
7/9 anonim válasza:
Szia.
Az én 3 és fél hós kisfiam csak akkor kel fel éjszaka 1x enni,ha kora este eszik,olyan 19-20-21 óra környékén..akkor fél3-3 körül ébred enni,de aztán vissza is alszik.Ha viszont este 22-23 óra körül eszik,akkor nem kel fel enni csak olyan 4-5-6 körül enni legközelebb..viszont nagyon korán ébred,fél7-kor már kipattan a szeme és nem hajlandó tovább aludni,szóval akkor már nekem is kelés van :/
8/9 anonim válasza:
szomjas ebben a melegben. az én babóm is mostanság 2 óránként szopizik, 11 hetes... majd ha nem lesz kánikula, akkor meglátod, többet fog aluszkálni - aztán lehet, hogy bújcira vágyik... 3 hónaposan már tudatosabbak és élénkebbek, hogy kifejezzék jogos igényüket :) esetleg aludj vele amíg ilyen pici... könnyebb etetni ha melletted fekszik :) (aztán majd visszatereled megint a kiságyba valamikor... mert lehet alakítani mindig, ügyesek ezek a kisemberkék) :)
9/9 anonim válasza:
Négy hónapos a kisfiam, és már nem kel fel éjjel, azt mondják azért mert sajnos tápszeres, de én is 6-8 hetes korom óta átaludtam, pedig anyatejes voltam. Ha fel is kel éjjel, akkor csak azért mert megfordult, és még nem tud visszafordulni, megfordítjuk, és már alszik is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!