Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miben alszik a gyermeked? 2...

Miben alszik a gyermeked? 2 év alatt!

Figyelt kérdés
Egy szál bodyban alszik most a kislányom,de szó szerint ömlik róla a víz. :( este mit adjak rá? Családi ház,nincs is az a nagy meleg bennt...14 hós.
2013. jún. 17. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kislányom is 14 hónapos és nekem is csak egy body van rajta! Be sem takarom,pucérra meg nem szeretném vetkőztetni! Ablak nyitva van nála éjszaka,ventillátort meg nem merem használni,mert félek,hogy meghülne! Nem egyszerű! Izzad így is szegénykém!:(
2013. jún. 17. 12:41
 2/7 Kerria ***** válasza:

18 hónapos a kislányom és egy bodyban alszik, a lábait betakarom egy pelussal, de ez inkább csak jelzés érték neki, az altatáshoz elmaradhatatlan.

Nappal nem nyitom ki már neki az ablakot, de éjjelre bukón hagyom!

2013. jún. 17. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:

19 hónapos kisfiam is bodyban alszik, rövid ujjúban, aminek van egy olyan kis combközépig érő szára.

Ő egyáltalán nem tűri magán a takarót, ha betakarom a lábát, azonnal rúgja le magáról.

Este ő is izzad rendesen, de hajnalban viszont már elég hűvös tud lenni (legalább is az egy szál bodyhoz képest), ilyenkor azért betakarom a lábát, de kb. amíg nem fordul egyet, addig marad rajta a takaró.

2013. jún. 17. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
rövidujjú bodyban.
2013. jún. 18. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Rövid ujjú body, textilpelussal betakarom derékig, ablak bukóra nyitva éjjelre.
2013. jún. 18. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem: SEMMIBEN illetve egy szál pelusban.Hidd el, ez egészséges ilyenkor, se megfázni nem fognak, se huzatot nem kapnak, próbáld csak ki nyugodtan.A picim anyatejes, a hőháztartása olyan, mint az enyém, szóval ha én meztelenül alszom - mert én magamat se kínzom ruhával - akkor neki is ez a jó.Ugyanez vonatkozik az utcai ruhákra is.Én ebben a kánikulában már utcán se adok rájuk bodyt, de még kistrikót se, hanem lenvászonból könnyű kis nyári ruhát, max zoknit - de csak azért mert lábfázósak, de csak a huzatban - de inkább csak sima szellős szandit, zokni nélkül, mert néha le szoktak kéretőzni a babakocsiból, ha parkban, orvosnál stb. helyeken vagyunk.Jah, az egyik 2 és fél éves, a kisebbik 15 hós.
2013. jún. 20. 08:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nappali alvásnál ,Ö is már csak egy pelusban alszik,éjjelre adok rá egy ujjatlan bodyt és nincs betakarva sem.
2013. jún. 21. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!