Van akinek a 9 hónaposa még 3x alszik nappal? Mennyit?
Szia!
10 hónapos a kislányom, és 8 hónapos koráig 3szor aludt szépen, aztán gondolta, hogy neki elég a 2 alvás, csak hogy azóta korán kel, 5:30 - 6:00 között így nem bírja ki 2 alvassal szóval ő alszik 2 szer 1,5 órát és egyszer kb fél órát furdetes előtt nem sokkal! Éjszaka általában alszik, max cumiert sirdogal, fel 9-9kor alszik el! Fiam, idén lesz 4 éves, ő ennyi idősen 2szer aludt!
hm. köszi a választ. Ha az enyém nagyon későn kel, pl. ma fél kilenckor, akkor ő is csak kétszer alszik. Tehát, a lényeg , hogy összességében nem alszik túl sokat.
Csak azért kérdeztem, hogy nem lehet -e összefüggésben, hogy éjszaka még mindig többször kel, ha próbálnám kétszer altatni, hátha többet aludna egyhúzamban éjjel. Nemtom..
Ha valakinek van még válasza, szívesen fogadom.
A fiam még 3x alszik. Reggel 7 körül megissza a tejét, utána még alszik f9-9ig. Dél körül megint alszik másfél-két órát, mikor hogy. Délután pedig f5 körül alszik még egyet, 6 - negyed 7-ig.
Így jön össze a 3 alvás. Este 9kor fürdés, utána tej, és alvás reggelig.
Azért számolom úgy, hogy hármat alszik, mert végül is felkel enni, bár igaz, hogy utána rögtön visszaalszik, és nem félórára. De akkor legyen csak 2 alvása, nekem nyolc :D
Az a lényeg, hogy alszik szépen, ügyesen.
Kedves kérdező, szerintem semmi baj a babáddal, teljesen jó, ahogy alszik.
Második válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!