Mi ennek a könyvnek a lényege?
Ismeri valaki Elizabeth Pantley:Békés álom - könnyek nélkül című könyvét?
Mi ennek a lényege és tényleg megtanítja a babát az alvásra és, hogy ne keljen fel éjjel.
Nekem az a legrosszabb hogy éjjel rengetegszer fel kel kelni hozzá. Maximum 2 órát tud egyfolytában aludni, pedig már 11 hónapos.
Szia! Én a könyvet nem ismerem, de tanácsot esetleg adhatok, hogy mivel próbálkozz.
1: laktató vacsora /főzelék hússal/
2: minden este rutinszerű fürdetés
3: víz (ha be mered tenni neki cumisüveggel, lassú folyásúval)
4: gondolom sír, ha éjjel megébred. Ki lehetne hagyni a délutáni alvást, hátha arra már nincs szüksége
5: fog.- ha érzed az ínyén, adj neki fájdalomcsillapítót vagy kúpot és nézd meg, arra hogy reagál.
6: sok cumit tegyél be, hogyha elvesztené, legyen neki kéznél.
Az én lányom 3 hós kora óta alszik éjjel. Nem ringattuk, betettük a kiságyba, ha sírt, megnyugtattuk, de ki már nem vettük. Rázogattuk a kis popóját és megnyugodott.
Most 19 hós és este 9-től reggel 8-fél9-ig alszik.
Azóta egyszer sem kellett éjszaka felkelni hozzá.
Van borostyánlánca is, homeót sosem kapott.
Remélem valami beválik ezek közül!
Az esti elalvás nem gond, csak az éjszakai ébredések.
Cumi nem kell neki egyből kiköpi a szájából megszületése óta.
Az, hogy megnyugtassam csak úgy lehetséges, hogy kiveszem, mert ha nem annyira belelovalja magát, hogy képes levegőt nem venni, már többször szó szerint lilult a feje, gondolom így érthető a kivétel.
Háziorvostól kaptunk egy kúpot amitől most éjjel végigaludt, de félek, hogy hozzá fog szokni a szervezete (gyógynövényes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!