Csak nekem problémás az altatás?
Figyelt kérdés
Alig olvasok altatással kapcsolatos kérdéseket, ami van, azt szerintem mind én tettem fel. :-) Egy éves a fiam, és csak ringatva alszik el (jó sokára), másképp torka szakadtából üvölt. Mindenki másnak könnyen elalvó gyereke van? Vagy én rontok el valamit? Vagy nekem ezt dobta a gép?2013. ápr. 18. 12:56
1/5 anonim válasza:
Épp most írtam egy másik ilyesmi kérdéshez választ, én megvárom amíg jó álmos lesz a lányom cumi a szájába és elalszik magától. az viszont lemaradt onnan ha épp fogzik akkor a hátát szoktam simogatni hogy könnyebben elaludjon.
2/5 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül. Az én fiam 15 hónapos, és ő is csak ringatva alszik el. Ha leteszem, feláll. Ha otthagyom sír. Nem tudok mit csinálni, már belenyugodtam, hogy "ezt dobta a gép". Megvárom, míg magától változik az igénye. Egyébként jó tanácsot én is elfogadok! :)
3/5 anonim válasza:
Ez dobta :) és nem vagy vele egyedül. Az én kislányom is ringatva aludt el, aztán cicin aludt el. Ne aggódj, el fog jönni az az idő, amikor már látod, hogy másképp szeretne. Nem fogod ringatni még 4-5évesen is. :) Szóval próbáld meg, hogy amikor félálomba szenderül, akkor rakd le, bújj mellé. Így ugyanúgy érezni fog, de nem fog leszakadni a kezed. Nálunk ez bevált, kb 3-4nap alatt megszokta, és most már együtt alszunk el fekve :) Persze alváshoz cicizik még, de kezdi azt is elhagyni, már kiköpi és mondja,hogy simogassam inkább a pocakját. Szóval ne aggódj, ad majd neked valamiféle jelet, hogyha mást akar. Haladj a tempójában és hallgass a szívedre. Nálunk a hintaszék is bevált :D
4/5 anonim válasza:
Az enyém másfél éves, és csak cicin alszik el.
Én nem problémázom ezen, így jártam :).
Van mikor egy óráig is eltart, mert közben felkel, kimászkál, játszik az ágyban,stb.
De ha nagyon fáradt, akkor 10 perc alatt elalszik.
5/5 anonim válasza:
Kisfiam 10 hónapos. Kézben alszik el, ha berakom az ágyba feláll, bámulja az ajtót és sír, hogy ki akar jönni. Esik kel a fáradtságtól, de mégsem képes elaludni, kézben viszont az esetek többségében 5 perc (most épp ilyen korszaka van, volt ez fél óra is...) Ebbe már beletörődtem, hogy így van. Abba viszont, hogy éjszaka 10-15-20 alkalommal kelünk még nem sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!