Sokáig altatom néha, miért van ez?
számodra mik a lehető legjobb módszerek?mert lehet a babádnak nem azok.
szerintem mindig egyformán kellene altatni,mert a babák a rutinszerű cselekedetekből jönnek rá hogy mit is kellene csinálniuk.ha egyszer ringatod,másszor simized,csak összezavarod.
első: igen:)
második: ugy szoktam hogy ha az egyik nem jön be akkor a másikat csinálom, töbebt igényel rájöttem , és nem mindig ugyanazt szeretné
Lehet fogzás is, de lehet, hogy még nem elég álmos.
A fiaimnak is kb. 5 hónaposan kezdett drasztikusan lecsökkenni az alvásigénye.
Szerintem a foga miatt van, nekünk is kb ilyen idősen voltak az első 2 fogacskával ilyenek, ahogy leírod. Én úgy altattam egyébként, hogy mellé feküdtem, hozzámbújik, az arcára teszi a kezemet és szépen elalszik...most is így van egyébként (9 hónapos) De akkor, erről hallani sem akart, és igazából semmiről, úgy tűnt, hogy nagyon álmos, csukva volt a szeme, de mégis ellökte a kezemet, ha az arcára raktam, ordított. Ezután próbáltam elringatni, de azzal is nagyon nehezem ment, gyakorlilag egy fél órás sírás után kidőlt szegénykém :(
Ez kb egy hónapon keresztül ment, persze nem minden nap...szerencsére :) De mostmár csak rossz emlék, azóta már 6 foga van, és nincs ilyen probléma, csak elsők viselték meg ennyire.
Úgyhogy kitartás, szerintem el fog ez múlni, átmeneti állapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!