Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A nagyon nehezen csak cicivel...

A nagyon nehezen csak cicivel altatható babák később átszoktathatók arra hogy magától aludjon? Mikor érdemes elkezdeni? Mi a tapasztalatot hogy mi a megfelelő módszer?

Figyelt kérdés
Még kicsi babáról van szó (még csak két hónapos)

márc. 20. 14:56
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

3 és 6 évesek.

A mai napig altatni kell őket, nem alszanak el maguktól

márc. 20. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
30%

3 éves a fiam, még mindig szoptatom. Ha fél óra alatt nem alszik el a cicin de álmos, akkor lezeszem az ágyba, megmondom hogy maradjon ott, hamarosan jövök. Hagyok kis fényt. 10 perc múlva ránézek, aludni szokott. Véletlenül jöttem erre rá, egyszerűen ki akartam menni pisilni.

Cicin viszont van hogy másfél óra alatt alszik csak el. Ha eltűnök a színről, segít sokszor. Előtte viszont kell az a cicizés hogy lenyugodjon.

márc. 20. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Én azt mondanám amikor látod azt igényli. A fiam 15 hónapos múlt amikor esténként már nem akarta hogy hozzábujjunk és elaltassuk. Ellökte apát meg engem is. Magától alszik el. Utána átrakjuk az ágyába.

Nappal viszont még igényli, hogy hozzám bújva aludj el.

márc. 20. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Most még kicsi, idővel lehet változik... Nekem már 5-6 hónapos volt mikor elkezdtük hogy cicin alszik mert úgy egyszerű de egy hét után rájöttem hogy így nem lesz jó és hogy majd csak velem tud elaludni. Volt hogy apa vitte vagy én de csak ringatva volt.

Lassan 2 éves,kb. Fél éve van az hogy az ágyban megissza a kis innijet utána még ott vagyunk vele kicsit de magától elalszik.

márc. 20. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Az idő fogja megoldani. Nem lehet ezt siettetni, ha nem akarod drasztikusan csinálni.

Nálunk nem a cicizés, hanem a ringatás, kézben altatás volt ilyen.

márc. 20. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

10 hónapos koráig cicin aludt el a fiam, nem is akartam leszoktatni róla.

Most 3 éves de altatni kell azóta is, mellé feküdni és mesélni neki.

Nekem nem megterhelő ez, dehát nem vagyunk egyformák.

márc. 20. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Legalábbis az enyémnél nem úgy néz ki. Este egyedül alszik el a saját ágyában, de nappal esélytelen. Be se lehet rakni. De mellettem se alszik és nem hagyja magát altatni, a kezem is ellöki. Csak cicin és ha ki is vehetem utána, meg már nem mozdulhatok. Nem régóta van, hogyha nagyon kidőlt, akkor felülhetek vele büfizni és rajtam alszik tovább, de semmiképpen nem cici helyett és eddig erre se volt hajlandó. Nem tudom, hogy fogom abbahagyni a cicizést, pedig nem sokáig tervezem. 7hónapos.
márc. 20. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
en ezert nem szoptattam a fiamat csak nehany napig utana tapszeres lett, hogy ne legyen ilyen gondom sose. nem birtam volna ha a mellemet cuminak hasznalja, arra van rendes cumi ha kell vagy szopja az ujjat es kesz. Nem szerettem volna ugy kinezni egy gyerek utan mint egy elapadt togyu tehen. maga szoptatas is undorito volt nekem legrosszabb elmeny rosszabb mint a 17 oras vajudasos szules. a fiam a tapszer bevezetese utan nyugodt lett nem sirt es betartottuk a rendszeres 3 orankenti etkezest ez mindenkinek jo lett igy. sose aludt velem egy napot se .
márc. 21. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 akkor te erre a kérdésre nem tudsz hasznos választ adni, mivel a kérdező( legalábbis a kérdésből ítélve) nem akarja abbahagyni a szoptatást.

Viszontlátásra.

márc. 21. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as nem épp a kérdésre válaszoltál...
márc. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!