7 hónapos babátok hogyan alszik este és napközben?
Figyelt kérdés
Az enyém csak kézben, ringatva vagy a fitlabdán ülve és ugrálok vele… de már néha az se jó mert nyomja el magát. Mit csináljak? Nehéz 7,5 kg egyébként már a saját ágyában le tudom tennima 06:21
1/5 anonim válasza:
Nálunk is csak kézben, a labdán ringatva alszik el. Aztán a kiságyába teszem le, de reggelre általában mellettem ébred😅 Ő 8,8 kg, tényleg nem kevés súly már ez. Nappal is a labdán alszik el, de aztán öbölben alszik. Lassan kinövi sajnos, de nekünk nagyon bevált.
2/5 A kérdező kommentje:
És mennyit alszik nappal, milyen hosszúkat? És az éjjelt végig alussza?
ma 08:42
3/5 anonim válasza:
6,5 hónapos. Szintén 7,5 kilós és csak ringatva alszik el. Napközben a 30 percekről most állt át 2x1 órára. Az este, éjjel szörnyű. Egy óra ringatás után talán elalszik, rengetegszer ébred. És már kaja közben nem alszik vissza, hogy vissza tehessem a kiságyba. Jön az újabb ringatás... Egyszer csak vége lesz.
4/5 anonim válasza:
Én ezek szerint mázlista vagyok, mert lerakom az ágyába és elalszik egyedül. Egyszer próbáltam ringatva altatni, amikor beteg volt de csak feszítette magát a kezemben. Ahogy leraktam az ágyába, hasra fordult és elaludt. Egyébként délelőtt alszik egy rövidebbet, aztán olyan dél és 3 között nagyjából még egyet (+- 1 óra) és este 8-tól reggel 7ig.
5/5 anonim válasza:
Cicin, ha nem mégsem alszik be rajta van egy Ikeás relax fotelunk abban rugózunk és úgy dől ki. Napközben 2X alszik, 9-11 és 14-16, aztán este fél7kor kezdjük az esti rutint, kb. 8ra alszik, reggel 6:20kor ébresztő mert visszük a nagyokat suliba/oviba. Szépen beállt neki a napirend, de ehhez az kell, hogy én fel is ébresztem ha tovább aludna, mert ha mondjuk hagyom délelőtt tovább aludni, akkor csúszik a delutáni alvás, ébrsztenem kell, hogy elhozzuk a nagyokat, fáradt lesz már vagy este 6kor, leteszem, reggel akkor már korábban kel, mire indulunk megint nyűgös, ördögi kör. Így bevált, szóval lehet,hogy egy kicsit katonás, de így kipiheni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!