7 hónapos babátok hogyan alszik este és napközben?
Figyelt kérdés
Az enyém csak kézben, ringatva vagy a fitlabdán ülve és ugrálok vele… de már néha az se jó mert nyomja el magát. Mit csináljak? Nehéz 7,5 kg egyébként már a saját ágyában le tudom tenninov. 30. 06:21
1/13 anonim válasza:
Nálunk is csak kézben, a labdán ringatva alszik el. Aztán a kiságyába teszem le, de reggelre általában mellettem ébred😅 Ő 8,8 kg, tényleg nem kevés súly már ez. Nappal is a labdán alszik el, de aztán öbölben alszik. Lassan kinövi sajnos, de nekünk nagyon bevált.
2/13 A kérdező kommentje:
És mennyit alszik nappal, milyen hosszúkat? És az éjjelt végig alussza?
nov. 30. 08:42
3/13 anonim válasza:
6,5 hónapos. Szintén 7,5 kilós és csak ringatva alszik el. Napközben a 30 percekről most állt át 2x1 órára. Az este, éjjel szörnyű. Egy óra ringatás után talán elalszik, rengetegszer ébred. És már kaja közben nem alszik vissza, hogy vissza tehessem a kiságyba. Jön az újabb ringatás... Egyszer csak vége lesz.
4/13 anonim válasza:
Én ezek szerint mázlista vagyok, mert lerakom az ágyába és elalszik egyedül. Egyszer próbáltam ringatva altatni, amikor beteg volt de csak feszítette magát a kezemben. Ahogy leraktam az ágyába, hasra fordult és elaludt. Egyébként délelőtt alszik egy rövidebbet, aztán olyan dél és 3 között nagyjából még egyet (+- 1 óra) és este 8-tól reggel 7ig.
5/13 anonim válasza:
Cicin, ha nem mégsem alszik be rajta van egy Ikeás relax fotelunk abban rugózunk és úgy dől ki. Napközben 2X alszik, 9-11 és 14-16, aztán este fél7kor kezdjük az esti rutint, kb. 8ra alszik, reggel 6:20kor ébresztő mert visszük a nagyokat suliba/oviba. Szépen beállt neki a napirend, de ehhez az kell, hogy én fel is ébresztem ha tovább aludna, mert ha mondjuk hagyom délelőtt tovább aludni, akkor csúszik a delutáni alvás, ébrsztenem kell, hogy elhozzuk a nagyokat, fáradt lesz már vagy este 6kor, leteszem, reggel akkor már korábban kel, mire indulunk megint nyűgös, ördögi kör. Így bevált, szóval lehet,hogy egy kicsit katonás, de így kipiheni magát.
6/13 anonim válasza:
7.5 hónapos cicin alszik el. Már én sem bírom kézben altatni, mert 8.5 kiló.
Napközben 1.5-2 órákat alszik, kb 2 órát van ébren a kettő közt. Éjszaka kétszer szokott kelni, de nem eszik, csak segíteni kell neki visszaaludni.
7/13 anonim válasza:
Akiknek 1-2 órát alszik napközben a gyerkőc ott ez már 2-3 hónaposan is így volt?
Lányom 10 hetes délelőtt és délben max 40 perc... de inkább 30 :/
8/13 anonim válasza:
2 éves és még mindig kendőben nappal. Éjjel fokozatosan átállt a mellettem nagy ágyban elalvásra.
Kitartás!
9/13 anonim válasza:
7! Nem, összevissza aludtak. Hol 30 percet,hol 1-2 órát. Ilyen picinek még nem.volt napirendjük. Nálunk talán olyan 4-5 hónaposan kezdett beállni elsőször 3 alvásra majd 2re.
#5 voltam
10/13 anonim válasza:
Mindkettőt csak betettem ennyi idősen az ágyába, odaadtam az alvós cumit, és aludtak egyedül. Így csináltuk az első naptól, sosem ringattam meg bohóckodtam más egyéb módokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!