Esténként nem lehet elaltatni, folyamatosan mozgásban akar lenni, megállíthatatlan…mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
10 hónapos a kislányom, sosem volt problémánk az altatással az éjszakai ébredésen kívül de ugye az meg normális is.
Jelenleg viszont fogalmam sincs mi lehet az oka, esik, kel és látszik rajta hogy teljesen kész van a fáradtságtól. Csukott szemmel is felül, feltolja magát és nem lehet megnyugtatni semmivel. Nagyrészt úgy alszik el, hogy próbálja kinyomni magát de összeesik és belealszik. (Minden este kb 1-2 órát altatom cicin az eddigi 5 perc helyett). Heeelp?!
2024. júl. 1. 16:50
1/10 anonim válasza:
Túl fáradt esetleg? Vagy az idő , fogzás is közre játszhat. Vagy tanult mostanában valami újat?
2/10 A kérdező kommentje:
Mivel 2 hete tart lassan, próbálkoztam már jóval előbb ágyba tenni, vagy az első szemdörzsölésnél, előrébb hoztunk mindent vagy éppen hátrébb, de semmi. Mászik egy ideje így arra nem gondolnék, a fogai folyamatosan jönnek talán így arra se. Beszédesebb picit, meg néha feláll de ezek sem frissek.
2024. júl. 1. 17:04
3/10 anonim válasza:
Az is lehet most lesz egy nagyobb ugrás a mozgásfejlődésben. Lehet elindul vagy valami ilyesmi.
Hányat alszik egy nap és hány órát napközben?
4/10 A kérdező kommentje:
2x1,1-5 órát kb. Remélem valami új mozgásfejlődés lesz a dologban és nem valami gond.
2024. júl. 1. 20:03
5/10 anonim válasza:
Nekem annak tűnik. Amúgy nem tudod esetleg másik pozícióban szoptatni, ahol nem tud ennyit mászkálni?
6/10 A kérdező kommentje:
Összeizzadunk teljesen ha fogom, akkor meg azért nem alszik el😅
2024. júl. 1. 20:32
7/10 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen és időszakosan visszatér, mikor valami feljődési ugrás van épp.
Sajnos csak a szokásos túl kell élni tanácsom van, kitartást!
8/10 anonim válasza:
Nálunk is mozgásnál csinálta ezt.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat! Időben meddig tart kb? Olvastam 1-2 hetet, hónapokat is valakinél. 😅 Nyugtassatok meg…
2024. júl. 3. 10:36
10/10 anonim válasza:
Nálam a leghosszabb ilyen fázis kb egy 4-5 hét volt, de volt benne egy brutál betegség is, szerintem azért. Amúgy általában 1-2 hét. (7-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!