Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért mocorog éjjel sokat a...

Miért mocorog éjjel sokat a babám?

Figyelt kérdés

7 hónapos és éjjel állandóan forog,mocorog,rugdos,dobálja magát és erre felébred és van hogy nehezen alszik vissza mert felélénkül eleinte csak hajnalban szokott ennyit mocorogni de most már kb éjféltől ez megy

Eleinte azt hittem melege van és próbáltam lengébben öltöztetni de nem lett jobb mert nem izzad és szokat ellenőrizni a tarkóját se nem túl meleg és izzadt se nem hideg

Kiságyba alszik általában magától de hajnalban vagy hogy mellém veszem és összebújva alszik csak el de amint elalszik akkor is ugyanazt csinálja

Mozgásfejlődés lehet a ludas(már mászik,ül és kapaszkodva feláll )

Vagy fogzás miatt?

Tud valaki tanácsokat adni akinél volt ilyen probléma?mit tudok tenni hogy nyugodtabban aludjon?

jún. 21. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Mert a gyerekek ilyenek.🤷 6 és 8 évesek a gyerekeim, de háromszáz magyar vándort biztos lejátszanak éjszaka. Ha valamelyikük átjön közénk, ott is pörög, forog, keresztbe fekszik... Borzalom. 😅
jún. 21. 23:20
 2/6 A kérdező kommentje:

😂😂😂

Ez jó 😂😂😂

Én csak az alvásminőség miatt aggódom mert nyugtalan és nem lehet pihentető az alvás ha 20x kel meg csapkod

jún. 21. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte biztosra venném, hogy a mozgásfejlődés miatt lesz, de nem is ez a lényeg: hidd el, normális, hogy így alszik! :)

Minden babának vannak ilyen időszakai, ha nem pihenné ki magát, akkor meg úgyis látnád rajta. Plusz akkor aludna később, neki nem kell időre kelni, bármikor tudja pótolni :)

(Én bagoly típus vagyok, ezért életem során aludtak mellettem sokan úgy, hogy én ébren voltam, ezért tapasztaltam, hogy bizony a felnőttek is forognak, csapkodnak, rugdosnak stb. nagyon sokat, csak sokan nem is tudnak róla, mert nem figyeli őket senki 😀)

jún. 22. 00:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy évesem is ezt csinálja, kb 10x kelünk éjszaka.
jún. 22. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is mindig mozgásfejlődèskor volt ez a vergődès, ameddig nem tanult meg menni addig jelen volt minden mèrföldkőnèl. Most 3 éves, mostmár csak akkor alszik ilyen nyugtalanul ha túl fáradt.
jún. 22. 10:59
 6/6 anonim válasza:
Most ez is baj? Ha nem mocorogna egyaltalan, akkor az us baj lenne
júl. 17. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!