Mi jelentősége van kötődés szempontból, hogy külön szobában alszik-e a baba?
Nem kell tulgondolni. Ma mar ha nem szoptatsz meg nem alszik veled a gyereked, akkor pokolra kerulsz es nem fog kotodni :D
En nem hiszem, hogy csak ezen mulik.
Engem csak az erdekelne, hogy mi a titkod? En csak 2 honapig szoptattam, de meg mindig a gyerekkel alszom lassan 1 eve, mert egyszeruen ejszaka millioszor ebred. Nincs erom atjarkalni hozza a masik szobabol.
Hogy birtad? :D
Biztos vagyok benne, hogy önmagában ennek semmi jelentősége nincs. Mondom ezt úgy, hogy mindkét gyerek velem alszik, a nagy 2 évesen "szokott át" a saját ágyába, de most 4 éves, és így is reggelente általában közöttünk ébred, félálomban simán átjön a mi ágyunkba, fel se ébreszt minket, olyan kis ügyes :D
Nekem kényelmesebb, praktikusabb, mindkettő rossz alvó, a kicsi éjszakánként néha 10percenként képes lenne felkelni, ezt nem élném túl, ha nem velem aludna (babaöbölben). Most már annyira megszoktam, hogy az a furcsa, akkor alszom rosszul, ha a nagy is átalussza az éjszakát, és csak a reggeli ébredéskor jön közénk bújni egy kicsit :) Engem megnyugtat, mélyebben alszom el, ha hallom őket szuszogni a két oldalamon (általában anya-szendvicsben, mert egyik cici felől bújik hozzám, másik a hátamra cuppan, én meg kb annyira tudok mozogni, mint egy szobor :D :D :D ). Ettől még meglepődnék, ha rosszabb lenne a kötődésünk, ha esetleg a saját ágyukban aludnának egész éjszaka, hiszen a napközbeni viselkedés, az éjjeli jelenlétem, reakcióim a hívásukra ugyanúgy meglennének, mint most. A kötődés tuti, hogy nem ennyin múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!