Kinek hogy zajlik az esti rutin?
Az utolsó egy órában több kevesebb sikerrel nincs zaj, értsd zene, film, kütyü. Este 6kor vetkőzik, megyünk a fürdőbe fogatmosunk, ő az ő fogkeféjével én az enyémmel hogy lássa hogyan kell, utána fésülködés ugyanígy , fürdés, jobban mondva zuhanyzás. Utána D vitamin csepp, aztán öltöztetem. Utána jön az alvás cicin. Bár ebben a 3 napban valamiért beiktatta a délutáni alvást is, ami eddig csak délelőtt volt így van hogy mostanában az alvás inkább 8-9 körülre esik.
Az öltözéssel már kibékült, a pelenkázás viszont az még néha ördögi kör.
1 éves kislány, de ezt már az elején óta így csináljuk.
Amíg kicsik voltak, addig fürdés (általában apával), tiszta pelus, evés, aztán letettem őket aludni. Szerencsére nem igényeltek több órás ringatást/imádkozást/kecske rituális feláldozását, elaludtak simán egyedül, cumival. Nem is keltek sokáig enni sem éjszaka, csak 1-2 hónapos korukig.
Már nagyok viszonylag, 4 és 8 évesek. A nagy önjáró, elmegy fürdeni, fogat mosni, aztán megölelget minket és elvonul aludni. A kicsit apa fürdeti, pizsama fel, aztán én elviszem fogat mosni, mesét olvasunk, iszik egy kis vizet, jóéjtpuszi és alszik.
4hónapos és 3éves gyerekeim vannak.
A kicsit fél 7 és 7 között megfürdetem, a nagyot 7 fele teszem a kádba. A kicsit magamra kötöm kendőbe, sokszor el is alszik. 8kor a nagy bemegy az apjával aludni és visszaaltatom a kicsit és kb 9re mindketten alszanak. Az éjszakák viszonylag rendben vannak. A kicsi 2-3x kel fel, eszik és alszik is vissza. Reggel 6/fél7kor kelünk.
18:00 vacsorazik
18:30 furdes
furdes utan oltozes, kozben tapszer, majd esti mese es 19:00 alvas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!