Szerintetek "ciki" ha mindig az apja altatja este a gyereket?
Amiatt született meg a kérdés mert nálunk születése óta 90%ban apáé az esti altatás. Most 2,5 éves a lányom, eleve nagy az "apa szerelem" nálunk. Néha van hogy én altatom.
Amiatt alakult így mert az apjának mindig is nagyobb türelme volt az esti altatás alatt, én addigra általában már ki voltam purcanva és az apja mindig szívesen csinálta/csinálja így nálunk ez így alakult.
Napközben mindig más hogy ki miben vesz részt, fürdeni pl 90%ban én szoktam a lányunkat.
Azért kérdeztem mert egy ismerőssel szóba került ez a téma és igen csúnyán nézett mikor ezt elmeséltem neki, mintha valami ufo lennék vagy nem is tudom. Ez tényleg ennyire nem szokványos dolog? Vagy ennyire gáz lenne?
9es ezt nem egészen értem. Csak altatás alatt gondoskodhat valaki a gyerekéről? :D ez szerintem azért igen nagy bullshit.
A közös játék nem számít? Vagy az ha elesik beteg stb és én ápolom es vigasztalom?
Egyébként eddig nem fordult meg a fejemben hogy baj lenne az ismerős reakciója miatt tettem fel a kérdést.
Gondolom csak meglepodott, mert nem
ez a megszokott, ettol miert lenne mar gaz?
Dehogy ciki, sőt ez neked könnyebbség :)
A kisfiam csak velem szeretne elaludni, most születik a kislányunk, remélem ő is ilyen apás lesz :D
16os. Elalszik velem is a lányunk. Nincs gond ezzel. Nem azért altatja az apja mert velemalszik csak el. Hanem mert nekünk így komfortos. Mindenkinek.
Lehet igazad van. Fel se kellett volna vennem az egészet. :)
Az apja is ugyanugy a szuloje, nem?
Sok apuka semmit nem csinal, se egy pelenkat nem cserel, se megetetni, megfurdetni nem hajlando. Akkor mit csinalnak? Gugyognek a gyereknek? Azt en is meg tudom csinalni 5 honapos terhesen baratnom kisfiaval, amig az anyja hajat mos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!