Már a végét járjuk altatas téren. Semmit nem alszunk, gyerekem egész éjjel fenn van, ordít,semmi nem jó neki,már magunk közé is tesszük, ott is ordít. Kiságyban egyáltalán nincs el. 14 hónapos?
Figyelt kérdés
Elveinknek ellentmondva úgy döntöttünk,hogy ma kiprobaljuk,hogy nem vesszük ki a kiságybol ha megebred éjjel. Több szülőt hallottuk,hogy ezt a módszert vetették be, és csak egyszer kellett,bevalik. Mennyire káros ez? Tényleg olyan ártalmas a gyereknek?jan. 13. 08:51
21/23 A kérdező kommentje:
Egyébként vannak nagyon szép, segítő kommentek, ezt köszönöm is.
Viszont aki ez alapján a pár sor alapján kérdőjelezi meg más emberségét, szülőségét, és otromban ideböfögi, hát... Véleményt kulturáltan, a másik személyt figyelembevéve is le lehet írni. Én így soha nem bántanék senkit, főleg egy pár mondatból. Ez még a tortabol egy vékony szeletke sincs a másikból. És tudjatok, míg nem járunk a másik cipőjeben😉
jan. 13. 15:08
22/23 anonim válasza:
Járunk egymáséban,itt anyák vannak, akár a többedik gyerekkel is. Legtöbb nem alszik az első gyerek születése óta. De az megnyugtató,hogy alszik akkor ő,csak rajtatok, rátok van most szüksége. Lehet szeparációs szorongás is egyben, nálunk akkor aludt így mindkettő. Én meg már azt hittem a leírásból,hogy 0-24 semmilyen formában nem alszik. Akkor nagy gond nem lesz itt. Majd elmúlik idővel.
23/23 anonim válasza:
Én tudom mennyire sz*r fogzás, aztán meg betegség miatt hetekig nem aludni. Szerintem itt a legtöbben tudjuk... Azt is tudjuk mit művel az ember agyával a fáradtság és az elkeseredettség, de az kérlek eszedbe se jusson, hogy nem segítesz neki. Már az is segítség, ha mellette vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!