Aki babaként rossz alvó az később is az lesz?
3 gyerekem van, ebből a nagyobbak már 6 hetes koruktól átaludták az éjszakát.
A legkisebb meg ordított 20 percenként egész éjjel másfél éves koráig.
Most 2 és fél éves, összes foga kint van, bölcsibe jár szóval elfárad stb de még mindig ordít éjjelente, nem 20 percenként de 2-3x tuti.
Fél éve visszamentem dolgozni, de így, hogy soha nem tudok normálisan aludni, kezdek kipurcanni.
Csak kíváncsi vagyok meddig fog ez így menni, mik a tapasztalatok. Eddig még egyetlen átaludt éjszakám nem volt és nagyon jó lenne tudni meddig kell még kibírni.
Köszi ha válaszoltok!
Saját sztorim.
Rossz alvó baba voltam, 2 évesen kezdtem el átaludni, de 6-7 éves koromig rendszeresen átjártam anyáékhoz. Most majdnem 30 évesen is szar alvó vagyok.
Kislányom 1.5 éves, ő is szar alvó, nincsenek nagy reményeim. De hátha 7 éves kora után ő is intézi majd magát és nem engem kelt fel.
Az enyém most 2,5 éves, még mindig felkel jellemzően legalább egyszer éjszaka, de van, hogy 2-3 alkalommal is.
Persze, jobb ez, mint amikor csecsemőkorában fél éjjel fent voltam vele vagy óránként kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!