Ez pavor lehetett?
Segítséget kérek. Nagyon megijedtem. 2 éves az elmúlt héten 2x is egy fura dolgot csinált.
Alvás után kb 1-1,5 órával iszonyatosan sírva ébredt, vergődött, sírt, és kiabálta hogy apa, apa. Sehogy se tudtam megnyugtatni. Akárhogy próbáltam, csak jobban és jobban sírt. :( miután az apja bement nála is nehezen aludt vissza. Soha azelőtt ilyet nem csinált még. Nem is tudom hova tegyem.
Mi lehet? Pavor? Esetleg szeparacios szorongás az apja felé? :( teljesen tanácstalan vagyok mert nagyon megijedtem. Főleg mert 3 nap múlva munka miatt el fog utazni az apja és nem tudom mit fogok csinálni ha ez rájön...
Nálunk "éjszakai rémület" volt, bár idősebb korában (6-8 körül).
Ő felkelt és mászkált, pakolt iszonyatosan rémült arccal és közben úgy ordítva sírt, mintha éppen a bőrét nyúznák le... Tágra nyílt szemekkel és abszolút nem volt képben a világgal...
"Nem igaz, hogy 3 evesen kezdodik a pavor, sajnos van extrem korai alvaszavar is"
Értelmező olvasás, mint olyan? "Emellett 2 évesen szinte kizart, általában 3 évesen kezdődik."
Még mindig az "általában" a kulcsszó....
A betegségnek meg az orrdugulásnak mi köze hozza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!