Napközben alig alszik a kislányom,mit próbáljak még ki?
Újszülöttként kb 3 hetes korától kialakult,hogy napközben ügyesen 3 óránként kelt,aztán borult az egész egy idő után és azóta se tudtam kialakítani neki napközbeni rendszerességet. Tudom,sokat változhat és mire egyet megszokunk úgy is felborul,nem is rendszeresség lenne a lényeg,csak hogy egyedül is tudjon napközben legalább 1-1 órákat aludni. Az éjszakákat nagyon ügyesen átalussza,ami hálistennek és inkább így legyen,mint fordítva,de napközben néha tud csak egyedül aludni. Babakocsiban addig alszik,amíg meg nem állok vele :D vagy nagyon sokszor rajtam. Kivárok fél órát is sokszor és úgy teszem csak le,de nagyon sokszor felkel. Változó,mert van hogy leteszem és alszik 2, órát,de többször fordul elő,hogy miközben tesszük le,már ki is pattant a szeme. 12 hetes, lehet ez csak úgymond a korr jár? Ebben az időszakban ez előfordul? Nem szeretném,ha nagyon rászokna,hogy csak rajtam alszik,de amikor napok telnek el úgy,hogy szinte semmit sem alszik és estére már nyűgös,így muszáj vagyok néha néha bevállalni. Mit tudnátok tanácsolni?
Bocsi,ha hosszúra sikerült,első baba és nincs túl sok segítségem. Köszi,ha segítesz egy kommentel! :)
Azt, hogy ne erolkodj, alkalmazkodj a babadhoz. Ha neki arra van szuksege, hogy rajtad aludjon vagy babakocsiban, akkor legyen igy.
Kisfiam ekkoriban babakocsiban, adamo hintaban es hordozoban aludt rajtam nappal. Mikor melyikhez volt “kedve”, probalkoztam minden modon, csak aludjon.
Ejszakara le tudtam tenni a kisagyba, de millioszor kelt.
Most mar 6 honapos, nappal is szepen alszik a kisagyban es ejszaka se kel mar.
Ilyenkor meg annyi minden valtozik, szerintem orulj, ha valamilyen modon legalabb alszik :D
"Babakocsiban addig alszik,amíg meg nem állok vele"
"miközben tesszük le,már ki is pattant a szeme" ugyanez😆😆😆, nem az én gyerekemről írsz?
Megoldást én sem tudok, sodródom, majd alakul. Cicizés közben, rajtam lrgalább alszik. Persze így ninxs sok időm de ez van. Nehéz, főleg amikor hullafárdtan járom a köröket babakocsival a többi anyuka meg üldögél a padon😒 Férjem is viszi sétálni, ha hazaér a munkából, csak azzal az a gond hogy sokara van, ne esti rutin előtt aludja ki magát.
Mondjuk most borult nálunk is, agyalok hogy 2 héttel hamarabb jöhet-e a 4hónapos alvási regresszió, vagy jobban meg fogom szívni...kitartás
De jó,tényleg köszönöm a kommenteket! Eddig se foglalkoztam nagyon azzal,ki mit mond,de megnyugtató dolgokat írtatok,így ezután se fogok :D
Utolsó: akkor nem vagyok ezzel egyedül :D tegnap is másfél órát sétáltam vele,hogy addig is aludjon,aztán ahogy a házhoz értünk,már fel is kelt :D most kb fél órát elszunyókált a kanapén egyedül,ahogy leraktam. Már ez is valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!