Aki ringatva altatta a babáját, hogyan/mikor szoktatta le róla?
Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 14:54
1/9 anonim válasza:
Gondolom nagyszülők rászoktatták, mi? Hát nem tudom, nekem két gyerekem van.. lányomat 2 éves korában rászoktatta anyukám arra, hogy járkálás közben altatta el… na arról leszoktatni nem tudtam, csak miután bölcsibe ment
2/9 anonim válasza:
Én mindig cicin vagy ölben altattam. Már csak este szopik, olyankor továbbra is úgy alszik el, napközben ölben szoktam, de néha nincs hozzá hangulata, visít, nyom el magától.
Olyankor berakom a kiságyába, és általában (néha kis nyekergés után) szépen elalszik magától.
Ennyi eddig, direkt még nem szokatom le, még csak 1 éves múlt egyébként.
3/9 anonim válasza:
Amikor nem bírtam el, akkor letettem és simizted. Mivel nem voot más opció, azt hiszem pár alvás után nem sírt h vegyem fel, de volt pár nehéz percunk
4/9 anonim válasza:
Magától leszokott 10 hónaposan.
Altatni akartam és csak sírt,tekerte ki magát a kezemből.
Letettem az agyba,megnyugodott.
Onnantól kezdve lefekszunk,simizem a hátát O pedig elalszik.
19 hónapos.
5/9 anonim válasza:
9 honapos, nappal csatosban altatom, este kezben ringatva. Egyelore nem tervezem leszoktatni rola.
7/9 anonim válasza:
2 évesen, amikor màr neki sem volt kényelmes...
Előtte bármivel próbálkoztam, semmi nem vált be.
8/9 anonim válasza:
11 hónapos és ringatjuk még, de érezhetően kevesebbet, mint korábban. 1 hónapja kezdett könnyebbre fordulni az altatása. Most tanítgatom, hogy az ölemben aludjon inkább, mert a 10.5 kg-t nem bírja màr a hátam.
9/9 anonim válasza:
Dettó, mint a 4-es válasz. Addig sétálva vagy labdán altattam. Aztán 10 hónaposan egyre nehezebb lett, kitekerte magát a kezemből, feszengett, vettem egy nagy levegőt és a kanapén melléfeküdve próbálkoztunk. Az első altatás 45 perc volt, de sikerült, aztán egyre rövidebb lett, ma már 2,5 éves, kb. 10 perc alatt elalszik (én is :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!