Mikor kezdi/kezdte 3-4 hónapos babád az éjszakai alvást? És mikor kel?
A fiamnak eppenhogy negy honaposan romlott el az alvasa.
Addig aludt egesz ejjel
Negy honapos koratol 10 honapos koraig mindem masfel oraban felvolt
Aztan abbahagytam a szoptatast(vagy inkabb ugy mondom o hagyta abba,elutasitotta a mellem nem egesz 11 honaposan)onnantol kezdve minden ejszakat atalszik.15 honapos.
Az én babám kb. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Már 10 hónapos múlt, nagyon ritkán ébred azóta is, könnyen visszaalszik, szoptatást nem igényli, max. egy kis ringatást.
Viszont sosem alszik el korán, 9 (néha 10) után alszik el szopcsi után, és nem ritka, hogy 6 előtt kel.
Átaludt éjszaka? Az mi?! 🤣
A 4 évesem sem aludta még át az éjszakát, nem hogy a kicsi 🤣
A fiam 6 hetesen elkezdte átaludni az éjszakát. Tartott is 3 hónapos koráig. Onnantól nem aludta végig, és azóta se. Most 14 hónapos.
Egyébként sokáig este 8-kor feküdt, reggel 6-7 között ébredt. Mióta nyár van, azóta később alszik el este kicsit, de reggel tovább is alszik.
3 honapos, most jelenleg este 8-10 kozott alszik el, attol fuggoen, hogyan alakul a nappali alvasa.
Ejszaka 1 honapja 2-3x kel, de addig meg orankent, 2 orankent kelt, rosszabb esteken 30 percenkent.
“Varom” ezt a buvos 4 honapot, amirol mindenki beszel….:D
Remelem nem lesz annyira rossz, mint az elso 2 honap, mert az brutalis volt, ellensegeimnek se kivannek ilyen brutalis alvasmegvonast, mint amit akkor ateltem.
Este 10 körül aludt el, fixen 2 óránként ébredt, 8 körül már nem aludt vissza. Ez az őszi óraátállítás után volt, előtte 11-9 között volt az éjszaka.
Átaludt éjszaka nem jellemző,már 2 éves lesz. De már csak 1x ébred, ha nincs semmi extra, és pervek alatt visszaalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!