Éjszakai ébredés, mit tegyünk?
Babafeszek ahol nem engedi megfordulni az oldala
Burritozas takaroval
Elmulik .Kisfiam 4 honapos korától 10 honapos koraig orankent kelt...elotte ataludta az ejszakat.
O is ezt csinalta amit a tied.
Nem kell ketsegbeesni,el fog mulni.
Nekünk elmúlt. Igaz nem óránként kelt, hanem 1-2x de mindig emiatt kb. 1-2 hétig. Akkor simán vagy a cumit visszatettük vagy ha az nem volt elég kivettem és ringattam, míg vissza nem aludt. Ha az se akkor cicire tettem fekve az ágyunkba és ha elaludt raktuk át a kiságyba.
Mostmár áll, és kapaszkodva tipeg, kb. egy másfél hete 4-kor felállva ébreszt, akkor átveszem magunk közé fészekbe és simogatom picit, átkarolom és visszaalszik velünk kb. 7-8ig. Nem tudom ez meddig fog tartani, de nem panaszkodom, mert ez is kiszámítható és teljesen élhető.
Sokszor ijesztgettek, hogy el fog romlani, de eddig mindig 1-2 hét borulás volt, és szerencsére visszaállt az éjszakai alvás. Szurkolok hogy nálatok is így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!