Átaludt éjszakai “problémáit” hogy lehet kezelni?
2 hónapos fiam legtöbbször már nem kel éjjel, azonban ez felvet pár problémát.
1, szoptatás: így reggelre eléggé be tud durranni a mellem. Gondolom ez be fog állni, és éjszaka nem fog annyira termelni, de mi lesz, ha mégis elkezd újra kelni és nem lesz neki tej éjszaka?
2, pisiügy: így, hogy 8-10 órát alszik, és a pelus még ugye elalvás előtt kerül rá, van hogy majd 12 órát van rajta. Reggel, amikor veszem le, borzasztó büdi férfiwc szagú tud lenni, ahogy bepálik. Lehet ettől valami baja? Jobb lenne egyszer hajnalban kicserélni? Ázni nemigen szokott.
Nincs az az isten, hogy egy éjszakát átalvó gyereket felébresztenék pelenkázni.
A fiam 8, a lányom 7 hetes kora óta nem kel éjjel, sosem lett semmi bajuk attól, hogy nem cseréltem éjjel pelenkát.
Ha jót akarsz magadnak, nem ébreszted fel 😅
Egyébként ha a feneke nem nyirkos, nem ázik át, akkor hagyd csak aludni
Én eleinte még alva átpelenkáztam és fejtem mielőtt én is lefeküdtem volna. Egy darabig etettem is, de meg se ébredt rá, átaludta az egészet ritka kivétellel.
Aztán a védőnő mondta hogy nem kell, és a tej fokozatosan beállt, de volt néhány durva reggelem. A pelenka nálunk sose volt vészes, talán 2x folyt ki a hasánál. Büdös sosem volt,még ha nagyon tele is volt, igaz én eldobhatót használok.
Nekem is ez volt, a gyereket nem ébresztettem, viszont alvás előtt még én is fejtem.
Még így fokozatosan csökkent a tejem :(
(Most már csak reggel és este szopik, de éjszaka és napközben fejnem kell még mindig, így épp szinten tudom tartani a mennyiséget.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!