A légzésfigyelőn hogyan kell értelmezni a számokat? Milyen érték számít jónak?
Nekünk is Milian van, én úgy értelmeztem, hogy másodpercenként számol vissza az utolsó érzékelt mozgástól :)
Mikor picike volt a fiam, akkor néha mutatott 8-ast, nagy ritkán 7-est, de vagy már nagy (9 hós múlt), és egyenletesebben lélegzik, vagy nem figyelem annyit a számlálót, de mindig 9-est látok :)
Az erősség nekem azért nem stimmel, mert ha kiveszem, akkor elkezd egyenletesen csökkenni 9-8-7-6..., pedig akkor már egyből 0 kellene, hogy legyen ez alapján, hisz akkor már semmilyen mozgást nem érzékelhet...
Tehát szerintem van egy tűréshatár, amíg nem baj, ha épp kimarad a légzés, de utána már sípol, esetetekben 3-asnál az én verzióm szerint kb. 6-7 másodperce szuszogott a baba utóljára.
Nálunk egyébként csak akkor sípolt eddig, ha véletlenül elfelejtettük kikapcsolni, mikor kivettük a babát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!