Mikortól lehet cumit adni a babának hogy ne okozzon cumizavart? Az egyetlen alvási módja a szopizás
Minden más módszer csak pár perces alvásra jó. Az első héten próbáltuk a cumit, működött is, de sajnos nagyon sokat romlott a szopóreflexe.
Most elmúlt már 5 hetes, és szeretnék átállni az éjszakai cumis alváshoz, mert 30 percenként de max óránként kelt a baba, hogy adjak neki cicit
Hat, sok sikert a cumihoz…:D
En adtam neki kb 5 napos koratol kezdve (kizarolag szoptatom, most 1 honapos) nem okozott gondot, de el se fogadja igazan :D
Csak akkor tudom vele megnyugtatni, ha kozben a kezemben van a baba es ugy hajlando cumizni, egyeb esetben nem.
Ejszaka? Ugyan, akkor a legnehezebb, csak cicin alszik, nagy banatomra, mert iszonyatosan megterhelo ez nekem, de nem tudok vele mit csinalni. Akkor hiaba adom neki a cumit, hiaba tartom ott a kezemmel, csak ordit.
Hat remelem jobb lesz valamikor 😅
A kisfiam kb 5-6 hetes korában kapott először, most 3 hónapos, de kb csak az extrém nyűgős pillanatokban cuppogtatja, aztán kiköpi. Úgyhogy mi igazából a hosszabb autóúton vesszük igazán hasznát.
Viszont cumis üvegből szinte az első napoktól kapott lefejt tejet, mert az elején iszonyatosan besebesedtem és nagyon fájt a szoptatás, mostanság is heti 1 alkalommal az apukája, vagy édesanyám üvegből eteti, amíg én vezetni vagyok.
Ugyanúgy rácuppan a mellemre és jóízűen nyammogja, semmilyen zavara nincs.
Őszintén megmondom, hogy én itt hallottam először a cumizavarról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!