Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az gond ha rajtam soha nem...

Az gond ha rajtam soha nem alszik a kisbabám?Valahogy nem alakult így ki,hogy a mellkasomon aludjon, magától alszik el szépen nappal is és este is a kiságyban.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Újszülöttkent aludt rajtunk 1-2* aztán soha többet, ha elalszik szépen a kisagyban vicces lenne kiszedni és magadra rakni csakazértis. Biztos olelgeted szeretgeted ezen kívül is sokat mikor ébren van, az is ugyanolyan jó.
2023. ápr. 5. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Enyém kb. 6-8 hetes koráig aludt rajtam, azóta kb. 10 perc után felriad és nem is alszik vissza, úgyhogy én beteszem a kiságyba amint elaludt. Az apján többször alszik. Nem is szoptatom már. Nem gondolnám, hogy ezen múlik a kötődés. Ja és az első naptól külön ágyban, külön szobában alszik, köszöni szépen, jól van, és jó alvó is.
2023. ápr. 5. 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Az enyém soha nem is tudott máshogy elaludni, mint a hátán fekve. Hiába ringatom, susogok neki, ha elfárad, addig ordít, amíg le nem teszem és ott nem hagyom. Szopizni is utált bölcsőtartásban, az oldalamon kellett feküdnöm, mert ha hozzányúltam, akkor csapkodott és nem evett. :D 10 hónapos, mostanában kezd igénye lenni arra, hogy összebújjunk. Van, hogy lapul rám, és egyszer csak azon kapom, hogy elaludt. :) Tényleg jó érzés, de szerencsésnek érzem magam, hogy amíg pici volt, tudtam csinálni a dolgom, amíg aludt, nem kellett 12 órát mozdulatlanul feküdni alatta, mert csak úgy aludt el. Amíg ébren volt, addig úgyis állandóan ott volt a kezemben.
2023. ápr. 5. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!