Nem akar a babám együttaludni velem?
Annyiszor olvasom, hallom, hogy javasolják az együttalvást a babával, de úgy tűnik az enyém erre nem vevő, pedig nagyon jólesne egyrészt a lelkemnek, másrészt fizikailag is, ugyanis jelenleg az összes altatásnál rázogatnom kell a popóját így-úgy, hétfőtől péntekig 0 perc "énidőm" van, aludni nem tudok sem éjjel sem nappal, az tölt fel, hogy mosolyog és egészséges.
Nem tudom, hogy most én rontok el valamit, vagy ilyen típusú a babám vagy majd később jön el ennek a pillanata?
Jelenleg 5 hónapos (korrigált kora 4 hó).
Köszönöm, ha megosztjátok ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat.
#2: Tudom, hogy sokan panaszkodnak rá, hogy nem tudnak elmenni a gyerek mellől, hát, minden relatív, nekem perpill megváltás lenne.
#3: Reggel kendőben sétálunk, aztán itthon fehérzajjal kendőben ringatgatom, utána 2x babakocsi. Sajnos pár hete csak nagyon rövideket alszik, azért jön ki ennyire. Nekem is ez jött le, hogy a rázogatás kell neki, nem én.
Lefeküdtem mellé, simogattam, susogtam, énekelgettem, egy idő után hisztitni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!