10 hónapos baba egy alvásra átállása másnak is ilyen nyögve nyelős volt?
Amikor áttért egy alvásra az addig 20-30 perceket alvó babám 1,5-2 órákat aludt. De csak 16 hónaposan tért át.
Akkor tudott átállni, mikor a délelőttöt ki tudtuk húzni 12-12:30ig.
10hónaposan nekem 2x15percet aludt.
14hónaposan tért át 1 alvásra. Max 40perc. De inkább 25-30.
Most 16honapos, 20percet alszik nappal összesen.
Nagyon normális, 2 hónapig is eltarthat. :)
Az enyém kis alvásigényű, 10.5 hónaposan kezdtt 1-re átállni, aztán volt hét hogy 50-50% volt hogy mennyit alszik, fogzott, akkor is 2-t aludt megint, stb... Kellett a rugalmasság.
2 hónap múlva átállt teljesen.
Ha csak 1 órát alszik és nem tudod visszaaltatni, próbálkozz esti altatásig félúton egy max 15 perces áthidaló alvással, akár babakocsiban, akár karban, ez nekünk bejött.Rendeződni fog szépen a nappali alvása, főpeg ha epkezd majd járni.
Hónapokig szenvedtünk azzal hogy voltak napok amikor 1, van amikor 2 alvás sikerült. Elengedtem. Ha épp olyan nap volt hogy bealudt délelőtt 10kor, akkor tudtam hogy ebből két alvás lesz, és borzasztó éjszaka. Ilyenkor a második alvása délutan 5-6 között kezdődött, és így nyilván fent kukorékolt este 11ig. Akkor is ha megfeszültem. Ilyenkor nem érdekelt a háztartás, aludtam én is vele hogy bírjam az estét.
Ha szerencsénk volt és sikerült dél-egyig ébren tartani, akkor aludt egyben 2 órat, és este is időben ágyba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!