Hogy altatod 2 èves gyereked?
Sziasztok
Kisfiam 2 èves ès csak ölbe hajlandó elaludni,ha sètálok vele ami nèha 1órán keresztül is eltart ès már annyira fáj a karom,derekam😭
Tanácsot kèrek,hogy altassam el? Már mindent kipróbáltam ès sehogysem alszik el sajnos,nèha mèg ölbe sem

Én ülök mellette az ágyban, de először hagyom, hogy kitombolja magát. Ekkor szaladgál, rendezkedik, de amikor elfáradt, akkor bújik és befekszik az ágyba, onnantól kezdve nyert ügyem van, mert hamarosan aludni fog.
Tehát én közvetlen vagyok csak jelen, nem akarom rászoktatni, hogy simizéssel, kézfogással, ringatással aludjon el...
Most 21 hónapos

Nem ertem, miert kell baromsagokra szoktatni ?Jarkalgatni vele... Ugyanmar .
Beraktam az agyba, es aludt.

Márciusban lesz 2 a fiam. Januártól kezdtem el, hogy cici nélkül aludjon délben. Amennyire azt hittem, hogy na ő tuti nem fog aludni, meg órákig fog sírni annyira könnyen ment.
Szépen elmondom neki, hogy aludjunk, feküdjön mellém, hizhat egy játékot ami alszik vele, ad neki puszit. Utána dúdolok, énekelek és simán belelalszik. Türelem kell az elején, nem mondom, hogy pikk pakk ment de valahogy el kell kezdeni.

"Beraktam az agyba, es aludt."
Ja, hát az enyém meg nem, ahogy ágyat ért a teste ordított, pedig elképzeltem, hogy majd beleteszem a kiságyba, simogatom, és elalszik. Persze :D
Kérdező, én úgy, mint a többiek, mellébújok és amikor elaludt, kijövök. Amikor pici volt, persze ringattam, járkáltam vele, csak aludjon már végre, de szép lassan átszoktattam, hogy elég, ha melléfekszem.
Ezt viszont igényli.

Cicin aludt, feküdtünk együtt.
Faraszd le jobban szerintem. Legyetek kint és mikor látod rajta hogy már almos csak akkor vidd be, húzd kicsit az időt, tapasztald ki és akkor konnyebben elalszik csak melletted is. Én igy csináltam, nekem hordozóban aludt ezer évig rajtam jarkalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!