Hogy alszik el a 1.5 évesetek?
Eddig cicin aludt de az utóbb pár napban úgy tűnik már nem igazán kell neki maga a cici, most meg vagyok lőve mert így nem alszik el.
Cumi, nyunyóka sose kellett neki. Hiaba teszek mellé egy macit, nem érdekli.
Már sír a faradtságtól, de nem veszi be a cicimet.
Nálatok hogyan volt a leszokás, hogy aludt el a Pici?
Nekem ilyenkor mindig szökni akar sajnos.
Mondok mesét, suttogok, mondom neki, hogy a kutyus is alszik, mindenki alszik, shhh, énekelek is ha úgy van, de négykézlábra áll és lemászik az ágyról, vagy megprobalom visszatartani és összeveszünk 😅
Ha csak most szokott le a cicin alvásról, érthető. Kell egy kis idő, mire egy új módszer kialakul.
Még attól szokott elaludni gyorsan, ha kicsit erőteljesebben simogatom a hátát, vagy enyhén paskolom a pelusát.
4
Én is próbálom ezeket, de nem jön be.
Igazából otleteket gyűjtök, masoknak mi jön be, hatha valamelyik nekünk is ☺️
Ugyanez volt nalunk is, 1,5 evesen nem aludt mar el szopi kozben.
Beraktam a kisagyba, ami az en agyam mellett volt, es ottmaradtam vele.
Nem akarta,m szivatni magam, hogy baromsagokra szoktatom ra mint paskolas,hajcsavargatas, ringatas meg hasonlok, mert az mindekttonkkel kicseszes.
En olvastam az agyban, o meg melletetm a kisagyban jatszott, enekelgetett, egyszercsak lefekudt es elaludt. Latta ott vagyok, nem volt gond. Par nap alatt raszokott erre, almossagtol fuggoen ez 10-30 perc volt. 2 evesen mar ott is hagytam siman a szobaban, es magatol ellaudt.
Szoktatas kerdese az egesz.
Csináld úgy ahogy. #8-as mondj. 1 hét és. aludni fog.
Ne szoktasd rá külső segítségre. Neki és neked is sokkal jobb lesz. Csak legyél jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!