Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Most ez akkora baj, hogy apás...

Most ez akkora baj, hogy apás a kisfiam, szègyellnem kellene magam, mint anya?

Figyelt kérdés
Fèrjem rengeteget dolgozik, jò pènzèrt, de rengeteget. Hajnali 4 kor indulnak a csapattal, s este negyed 7 kor èrkezik haza. Hosszú nagyon, tudom, de szereti is, s bìrja egyelőre. Egyedül pèntekenkènt 16 òrakor jár haza. Ezt azèrt ìrom le, mert szerintem emiatt a munkarend miatt apás nagyon a 2 èvesünk. Ha apa hazaèr, vacsizunk, játszunk, dumálunk, sokat csüng rajta, mèg kakilni sem hagyja, megy utána :D Felváltva fürdetjük, altatjuk, de pár napja megint csak az apjával hajlandò aludni menni a szokásos 20 òra után. Ha kèrem, hogy hagyja picit pihenni, nem ritkán sìr, imádják egymást, de azèrt pròbálok a fèrjemnek is nyugtot hagyni, na nèha kevès sikerrel. Ha valakinek erről mesèlek, hogy ma apa fürdet, altat teljesen UFO-nak nèznek ès jön a "hát nálunk ilyen nincs", "nálunk csak anya kell", "ez de furcsa" stb. kommentek, elèg lenèző hangnemeket kapok. Mintha ez az èn szègyenem lenne, hogy apás ès vele is elalszik, s nem mindig engem akar hozzá. Bevallom, ha már napok òta tart, hogy nem akar velem aludni jönni, csak apával, nekem is valahol rossz kicsit, de megèrtem őt, ha ez az igènye, viszi az apja, másrèszről csodálatos is, hogy ennyire szeretik egymást ès a fèrjemet is teljesen máskèpp látom, miòta ilyen odaadò apa szerepben van, s tènyleg kiveszi a rèszèt mindenben baba kora òta. Persze ha már nagyon fáradt a fèrjem, jelzi ès akkor egy kis ringatás által velem is elalszik, ha már kellően álmos a pici, de ha nem muszáj emiatt nem hagyjuk sìrni. Szerintetek ez rossz? Valòban rosszabbul kène ez èrintsen? A kicsi napközben szeretget, puszilgat engem is, nem rideg vagy ilyesmi ...
2022. nov. 12. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem baj. Az én gyerekem apásabb szerintem, és ezt se érzem bajnak.

Velem is jól elvan, de ha itthon van este apa (3/2 hét), akkor ő altatja, őt követi wc-re, vele eszik. Szerencsére az apja ezt nálam is könnyebben kezeli, én igénylem a nyugit időnként, ő jól elvan, ha a kislány egész nap a seggében van.

Sose jutott eszembe, hogy ez baj lenne. Örülök neki inkább, hogy ilyen jó a kapcsolatuk, főleg mert nekem nincs apám.

Szerintem ne foglalkozz azokkal, akik szerint ez nem normális. Ennyiből bármibe bele lehetne kötni, ami náluk máshogy van.

2022. nov. 12. 22:46
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ha valakinek erről mesèlek, hogy ma apa fürdet, altat teljesen UFO-nak nèznek ès jön a "hát nálunk ilyen nincs", "nálunk csak anya kell", "ez de furcsa" stb. kommentek, elèg lenèző hangnemeket kapok. "

Hát akkor ne mesélj ilyeneket fűnek-fának. A közvetlen rokonok (pl. nagyszülők, testvérek, sógorok) gondolom eddig is tudták. Másoknak meg nem kell róla mesélni. Ilyen egyszerű.

2022. nov. 13. 02:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a lányom ugyanilyen. Néha sirok is miatta hogy engem nem szeret stb. De vegulis csak akkor nagyon apás ha itthon van. Napközbe engem is puszilgat, ölelget. Párom is ugyanigy dolgozik.
2022. nov. 13. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!