Most ez akkora baj, hogy apás a kisfiam, szègyellnem kellene magam, mint anya?
Szerintem ez nem baj. Az én gyerekem apásabb szerintem, és ezt se érzem bajnak.
Velem is jól elvan, de ha itthon van este apa (3/2 hét), akkor ő altatja, őt követi wc-re, vele eszik. Szerencsére az apja ezt nálam is könnyebben kezeli, én igénylem a nyugit időnként, ő jól elvan, ha a kislány egész nap a seggében van.
Sose jutott eszembe, hogy ez baj lenne. Örülök neki inkább, hogy ilyen jó a kapcsolatuk, főleg mert nekem nincs apám.
Szerintem ne foglalkozz azokkal, akik szerint ez nem normális. Ennyiből bármibe bele lehetne kötni, ami náluk máshogy van.
"Ha valakinek erről mesèlek, hogy ma apa fürdet, altat teljesen UFO-nak nèznek ès jön a "hát nálunk ilyen nincs", "nálunk csak anya kell", "ez de furcsa" stb. kommentek, elèg lenèző hangnemeket kapok. "
Hát akkor ne mesélj ilyeneket fűnek-fának. A közvetlen rokonok (pl. nagyszülők, testvérek, sógorok) gondolom eddig is tudták. Másoknak meg nem kell róla mesélni. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!