Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan tanítsam meg a kisfiam...

Hogyan tanítsam meg a kisfiam hogy egyedül elaludjon és átaludja az éjszakát?

Figyelt kérdés

1 éves, még mindig ringatva altatom el 10-20 perc alatt, énekelek neki, ehhez szoktattam hozzá,mert azt hittem ez így helyes, de nem tud ringatás nélkül elaludni mostmár.

1-2× alszik egy nap , este 9 kor fürdés, tejcsi, aztán 10 perc alatt elringatom, fel szokott kelni éjszaka enni, vagy szonjas, meg minden baja van, felkel vagy 3× és 8 kor meg felkel, átöltözik megyünk reggelizni.

Próbálom nappali 1 alvásra szoktatni és korán lefektetni, de akkor is folyton felkel még ha fáradt is, van hogy tej nélkül nem alszik vissza, vagy csak kell egy ölelés,vagy egy kortyocska víz.

Egy álmom hogy 8 kor azt mondjam jó éjszakát és magától el aludjon. Tudom hogy van aki ,,hagytam hadd sírjon és megtanulta módszert alkalmazta" azt nem szeretném.

Halmozzatok el tanácsokkal kérjek

2022. okt. 24. 10:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam, hogy szeretgetem, simogatom, ringatom és mikor hunyorogni kezd leteszem a kiságyba, még simogatom, amint magához tér mert nem aludt el, kipattan a szeme és ugrálni kezd az ágyban és nyújtsa a kis kezét felém, olyan édes ilyenkor, bele nyugszok, ez van, majd kinövi, lehet hogy én a szerencsések közzé tartozom a 10 perces ringatással, meg az 1-2× keléssel éjszaka.
2022. okt. 25. 13:57
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
Persze, engedd el. Szerintem semmi baja az alvásának :) Nálunk is ez volt, elengedtem a dolgot, mondván hogy majd egyszer csak átalussza az éjszakát. És egyik napról a másikra, de tényleg minden átmenet nélkül, így is lett.
2022. okt. 25. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!