Mindig a kisagyban aludt az 1, másfél hónapos babátok?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehezen alszik el, es csak ugy mehetünk neki az éjszakának ha mellettem, az én ágyamban a baba feszekben alszik el.2022. szept. 2. 21:42
1/19 anonim válasza:
Igen, a kezdetektől a kiságyban aludt
2/19 anonim válasza:
Az első 2 hónapban kB csak a mellkasomon volt hajlandó aludni
Utána már a kiságyban de ott is csak hason fekve
3/19 anonim válasza:
Néhány hét volt mikor mellettem aludt fészekben, kb pont ennyi idősen. Előtte is meg utána is a saját ágyában altattam inkább.
4/19 anonim válasza:
Első naptól kiságyban és külön szobában alszik.
5/19 anonim válasza:
Az enyém nem aludt eleinte sem a kiságyban, sem a babaöbölben, kizárólag a teljes testkontakt volt neki megfelelő mellettem a nagyágyban. Ez kb. 3 hónapig volt így, ezután lassan-lassan át tudtam terelgetni külön ágyba, majd 6 hónaposan külön szobába is.
6/19 anonim válasza:
Éjszaka kiságyban aludt, de a mi szobánkban volt a kiságy 3 hónapos koráig.
Napközben mikor hol sikerült elaludnia. Mellkason, babakocsiban, franciaágyon...
7/19 anonim válasza:
Sosem aludt a kiságyban 1-1,5 hónaposan, csak rajtunk, éjjel-nappal...azt hittem odanövök a kanapéhoz, aztán ez is elmúlt :)
8/19 anonim válasza:
Szinte sosem, 6 hét után meg egyáltalán nem
9/19 anonim válasza:
Pici korában igen,kiságyban. De 1 éves kora után sajnos egészségügyi okokból magam mellé kellett vennem. Jobban mondva magunk közé vettük.
10/19 anonim válasza:
Azóta használjuk a kiságyat, mióta levettem az oldalát és az ágyunkhoz rögzítettem. Velem alszik a születése óta. Csak így nem sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!