Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinek a babája csak babakocsi...

Akinek a babája csak babakocsiban aludt bent is, aludt a sport részben is?

Figyelt kérdés
6 hónapos kisfiam csak a babakocsiban tud jókat aludni, viszont lassan nem fér el a mózesben, ezért kipróbáltuk a sport részt. Sajnos eddig katasztrófa, alig akar benne aludni. Vannak esetleg tapasztalataitok, mi lenne a megoldás?

2022. júl. 17. 10:45
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Volt hogy a babakocsiban aludt el, utána fogtam, és áttettem a kiságyába. Nem alhat mindig kocsiban, kezd el átszoktatni az ágyba.
2022. júl. 17. 10:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze ez lenne a legjobb. Amúgy le tudom tenni az ágyba, de ott 30 perc múlva kipattan a szeme, és lehetetlen visszaaltatni. Míg a babakocsin tolok 1-2-t és alszik tovább 1,5-2 órát.
2022. júl. 17. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerekkel megszenvedtük, mert szar volt a sportrész, utálta, hogy kagylós. Lecseréltük egy jobbra és ismét tudott aludni.
2022. júl. 17. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Úristen de jó neked, én fiam már most, 3.5 honaposan kinotte a, mozest 😂
2022. júl. 17. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én vagy 10 hónapos korig mózesben altattam, konkrétan ameddig negykézlábra nem állt és ki akart mászni.

A sportban sokkal nehezebben is alszik el és max. Egy órát tud benne pilledni.

Azóta, meg amióta ilyen melegek vannak bent altatom, az ágyaban. Változó hogy 40 percet vagy 1.5 órát alszik de ez van.

Én is sokkal jobban szerettem, amíg a kocsiban aludt, mert azt el tudtam tolni és főzni, takarítani, míg az ágyban aludva nem tudok mellette semmit megcsinálni.

2022. júl. 17. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom hányszor alszik egy nap, meg lehet neked ez nem is illene bele a napirendedbe, de:

A fiam igaz már 17 hónapos, de nappal ha egyszer alszik délután, akkor én is vele pihenek az ágyunkban. Többi dolgot mint pl. főzés, takarítás stb. ezeket mind akkor csinálom meg délelőtt amíg fent van.

Nálunk este a saját helyén alszik, bár mostanában többször közénk került, mert a fogzás megkeserítette az éjszakáinkat. Viszont tud a helyén is aludni, volt hogy csak 1-2x kelt, de olyan is hogy fel sem ébredt, illetve az ellenkezője hogy egész este felsírt óránként.

Mi ringatva altatjuk(kb egy hete leválasztottam teljesen, alváshoz sincs cici) ez kb 10-15 perc, de ilyenkor nem tudjuk még a helyére lerakni, hanem a mellkasunkon van kb még fél órát, amíg nem alszik el mélyen na és akkor tesszük a helyére. Az ágya a szobánkban van még egyenlőre. Nekünk is könnyebb vagyis főként nekem, hogy nem kell átfutkosnom éjjel a ház másik felébe, ha megébred.

Szóval lehet ez a ringatás nem a legkényelmesebb, de látom azt is hogy az idegrendszere is szépen kezd megérni alvás terén, mert már könnyebben vissza lehet altatni egy kis simivel meg “susogással” ha akár éjjel megébred közöttünk is.

2022. júl. 17. 12:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos féltem ettől, hogy a sportban nem fog úgy aludni.

4: az én fiam nem túl nagy növésű, a mózes viszont elég kicsi, így most jött el ez a pillanat 😅

5: na, nálunk ez már most van kb. Már négykézlábra áll, mászni ugyan még nem tud, de a kocsiban is forog összs-vissza.

2022. júl. 17. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Az enyém igen, aludt a sportban is. Vízszintig lehetett dönteni és nem is kagylós volt, simán elaludt benne, talán az első pár napon nehezebben..
2022. júl. 17. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Az enyém is 5 hónapos koráig ott "lakott". De kinőtte és nagyon paráztam, hogy lesz a sportkocsis altatás. Megszokta hamar, bár nehezebben alszik el, mert nézelődne. Egyébként teljesen dönthető a kocsi.

De amióta bejött ez a melegidő, bent alszik az ágyában (nappal és este is), többnyire, most elég rossz fogzós/mászós időszaka van. :D

2022. júl. 18. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
57%
Nekunk quinny xxl freestyle babakocsink van, a kisfiam 22 honapos es abban alszik. Kulfoldon vagyunk es az bolcsi/oviban babakocsiban altatjak oket kint. Direkt emmiatt szereztuk. Elegge nagy kocsi es nehez,de nagy a sportja,teljesen donheto.
2022. júl. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!